writing-img

vročina

clock-img

20.11.2009, 12:56

clock-img

maya2

pencil-img

1957

Naša mala ima že od torka vročino, ki jo uspešno zbijamo s calpolom. V sredo smo bile pri zdravnici, so ji vzeli bris v grlu in kri, pa je menda neka viroza, ampak meni se vseeno zdi da bi morala tale vročina že izzveneti.... danes dela popoldan bom najbrž kar klicala, ampak kakšne so vaše izkušnje? Nočem jo pa kar naprej v ZD vozit, ker mi je že zadnjič zdravnica rekla naj čimmanj dol hodimo, sploh jaz, ker sem noseča....

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

clock-img

20.11.2009, 12:58

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Kako visoko vročino pa ima?

clock-img

20.11.2009, 12:59

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Glede na to, da je petek, bi jaz vseeno šla v ZD.
Bolje to, kot potem med vikendom po urgencah hodit...

Sicer pa naša (17 mesecev) nikoli ni imela vročine več kot 2 dni. Zbijala sem jo vedno s svećkami, ker so baje učinkovitejše (paracetamol oz. Voltaren).

Pa srečno!

clock-img

20.11.2009, 13:08

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

vročina je lahko tudi več dni
če je otrok ok ne hodit.
V torek pojdite speti ,če bo še,drugače pa brez posebnih znakov in če je že kri pokazala na virozo potem je  tudi več dni lahko vročina
Mi smo jo imeli 5 dni-6 dni visoko vročino

clock-img

20.11.2009, 13:36

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

viroze trajajo nekje 3-5 dni ... jaz bi vseeno poklicala in povedala kako je in mogoče dobiš še kakšen uporaben nasvet....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

20.11.2009, 14:02

clock-img

čmrgelj

pencil-img

342

tudi pri nas smo jo imeli, vročina je bla kar 4 dni ful visoka čez 39 je šla, ker sirup calopak ni kar kuj pomagal, mi je zdravnik rekel da ga lahko okopam v bolj hladni vodi, tako sem ga večkrat s hladnimi cunjami obkladala po nogah, pa pomaga tudi če v vodo dodaš malo kisa.

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

clock-img

20.11.2009, 14:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Naša mala ima že od torka vročino, ki jo uspešno zbijamo s calpolom. V sredo smo bile pri zdravnici, so ji vzeli bris v grlu in kri, pa je menda neka viroza, ampak meni se vseeno zdi da bi morala tale vročina že izzveneti.... danes dela popoldan bom najbrž kar klicala, ampak kakšne so vaše izkušnje? Nočem jo pa kar naprej v ZD vozit, ker mi je že zadnjič zdravnica rekla naj čimmanj dol hodimo, sploh jaz, ker sem noseča....

Če jo uspešno zbijate, se nimaš kaj bat.user posted image Pri nas je blo kontra, ko je po eni uri, ko je mala dobila svečko, vročina kritično narasla user posted image in to 5 dan kuhanja ...smo sam leteli na urgenco sred noči.
Probaj tudi s kopeli, da se otrok sam shladi, brez dodajanja mrzle vode v kopel.

V ZD pa ne hodi, dokler uspešno zbijaš vročino. Te viroze naredijo samo zmedo, ker se vsakič drugače razvija situacija, vsaj pri nas.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem