writing-img

vročina

clock-img

14.04.2010, 20:32

clock-img

nenanov

pencil-img

52

tudi mi imamo že od sobete vročino od 37,5 no potem je začela še kašljati no in to traja še danes zjutraj ima vročino do 37,5 ali pa jo sploh nima zvečer pa naraste tudi do 38,5 ne vem kaj naj storim kašlja še malo in ji tudi na momente hrope notri naj bolj me jezi ko zjutraj nima vročine da bi poklicala pediatrinjo zvečer jo pa spet ima ko mislim da je ni več
stara pa je 6 mesecev pa ne vem a je vročina vzrok prehlada ali so krivi zobki dva že ima ne vem a so na pohodu tudi drugi

clock-img

14.04.2010, 22:27

clock-img

manna

pencil-img

2556

Vročino je baje napačno povezovati z izraščanjem zobkov. Gre le zato, da kadar ima otrok vročino, se vsi procesi v telesu odvijajo bolj intenzivno, zato dostikrat otrok takrat dobi zobke. No, kakorkoli, če so na vidiku zobki, lahko vidiš po tem, da ima nabreklo in otečeno dlesen. In popolnoma logično in običajno je, da vročina zvečer naraste, zjutraj pa pade. Glede na to, da hrope in da to vse traja že nekaj dni, bi jaz poklicala pediatrinjo, predvsem zaradi hropenja.

clock-img

15.04.2010, 14:34

clock-img

nenanov

pencil-img

52

ja danes smo šle k pediatru ker je imela ponoči 39,1 vročine in nam je rekla da ima bronhitis  tako da smo dobile antibijotike sej pravim fasale smo bronhitis v nedeljo imamo pa krst ne vem kaj kaj nam gre lahko še narobe

clock-img

16.04.2010, 18:35

clock-img

s{an}a

pencil-img

33

Saj boste že. Ima prvič vročino? No moja punčka stara 8m ima že spet vročino in to tretjič od 6 meseca, tako da nevem niti več kaj naj. Lepo zrihtajte krst.

Našemu sončku je ime NIK 30.11.2007
Lunici pa Pia 18.8.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem