writing-img

vročina in bruhanje

clock-img

29.11.2008, 08:54

clock-img

biga

pencil-img

838

Danes zjutraj je moj leto in pol star fantek zakuhal skoraj na 40 stopinj. Je tudi bruhal zelo vodeno, praktično vodo, ki jo je pil ponoči. Zdaj spi, ker sem mu dala sirup za zbijanje vročine. A greste v takem primeru takoj zdravniku ali počakate kak dan, če gre mogoče za kako enodnevno virozo? Je tudi prehlajen, kar je že tako skoz, odkar je v vrtcu. Je pa res, da je bil ves prejšnji teden doma, ker je dobil izpuščaje po vročini, no, očitno je spet nekaj fasal tudi doma. A naj gremo zdravniku? Kaj mu lahko dam jesti, če bo še bruhal? Pa tudi če ne, bi bilo verjetno bolje, da kaj posebnega, ne?

clock-img

29.11.2008, 09:25

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

pokliči dežurnega in vprašaj, jaz pa bi mu kakšno juhico naredila, kakšen prepečenec saj pomirja želodček...

clock-img

29.11.2008, 09:57

clock-img

Janya

pencil-img

547

Pri nas visoka vročina in bruhanje vedno pomeni angino, občasno imajo tudi kakšne rdeče fleke po telesu.
Jaz se bi šla pokazat zdravniku.

clock-img

29.11.2008, 12:28

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Naša 3,5 letnica je včeraj fasala bakterijsko angino. Je tudi bruhala. Ima vročino. Dobila antibiotik. Vročino pa zbijam z Calpolom. Mogoče le pokličete dežurnega.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem