cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vročina v vročini :(

clock-img

15.07.2005, 10:10

clock-img

bini

pencil-img

1623

hej...
a ima katera nasvet kaj naredit, da se najina Ana ne bi nalezla tegale vraga ki sva ga staknila oba z možem - že 3 dni sva čist kaput, grlo boli, kosti bolijo, dans imava pa še vročino :(.. mislim too much..
zanimivo je, da Ana še kar veselo skače okoli (seveda jo je težje dohajati ko je človek bolan) in bi jo rada obvarovala tele viroze - a lahko naredim še kaj razen tega,da je ne lupčkam, ne kašljam vanjo, si umivam roke.... popoldne jo bova pa še babici peljala, da bo mal več življenja občutila...
mah ob tem ušivem vremenu še bolezen.. ne vem no..:zmeden::((

clock-img

15.07.2005, 10:21

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

A vi tudi? Moja ta mala je celo noč bruhala zaradi kašlja. Trenutno sem ji dala sirup proti kašlju pa Lekadol. Malo je pomagalo in že od zjutraj spi. Sem preverila pri babici, jaz pa bom mogla nekako preživeti tale petek. Najraje bi se zavlekla pod mizo in zaspala. Samo mislim, da šefici (zmaju) to ne bi bilo preveč všeč.

Čimprej se pozdravite, izgleda da nekaj razsaja naokoli!

clock-img

15.07.2005, 11:00

clock-img

bini

pencil-img

1623

ja zakaj si pa v službi?? pejt na bolniško ne??.. jest mam srečo ko sem na dopustu, mož je pa dans doma ostal...
nekaj res razsaja.. tud vi se hitr pozdravte.

clock-img

15.07.2005, 11:21

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Saj sem res neumna, samo imam tolk dela. Sama sebi ne morem verjeti, ker sem prejšnji teden dala odpoved. Pa vseeno je treba zdržat do konca avgusta in si vseeno ne upam na bolniško, ker je potem ko prideš nazaj - groza!!!!
Saj je petek, pa naslednji teden gremo na morje, to nas pa zmer pozdravi. Saj bo!!!

clock-img

15.07.2005, 11:24

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

bibi po mojem ne moreš nič kaj več naresti.

ma-ja, če imaš čas za RR pol pa ni prehude gužve v službi, kajne? :)-:)-:)-

clock-img

15.07.2005, 11:24

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Sorry, bibi=bini.

clock-img

15.07.2005, 11:44

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Pia73 to je namest malce. Res se pa ne mečem na trepalnice, če sem pa dala odpoved.
Na RR pa moram vseen mal pogledat!
Ste me zasvojil¨:zmeden:!

clock-img

15.07.2005, 12:00

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Ti pa imaš razpotegnjeno malico,....... :)-:)-:)-

Ti že veš,....... Ko imam jaz v službi gnečo, še dihat nimam časa. Sicer pa jaz nisem med službo na RR.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem