writing-img

vročinski krči

clock-img

20.01.2005, 10:46

clock-img

mtd

pencil-img

767

hoj,
kako izgledajo? ker naš s je ponoči ful tulu, neutolažljivo:((.
hvala in lp:zaspan::kava:

clock-img

20.01.2005, 10:50

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Otrok ima krče (tresljaje:zmeden: ) po celem telesu. Zbijajte telesno temperaturo s svečkami, sirupi...otroka hladite, pa naj bo čimmanj oblečen, pa čimprej se pozdravite.

clock-img

20.01.2005, 11:14

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Če je ful tulil, potem to ni to. Vročinski krči menda izgledajo kot epileptični napad. Moraš pa potem zbiti temperaturo, če ne drugače v bani z mrzlo vodo, ali mokro brisačo. Sem jih pa tudi jaz imela. Otrok takrat ni pri zavesti.

lp Lunca

clock-img

20.01.2005, 12:13

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Otrok se trese , je čisto odsoten, zavije z očmi, ni pri zavesti (v bistvu takrat sploh ne joka), ti je že Lunca fino napisala. Izgledajo menda grozljivo, tako da jih skoraj ne moreš zgrešit. Nastanejo, ko vročina na hitro zelo zraste iz normale, pa samo pri določenem procentu otrok. Če ste jih imeli v družini, je več možnosti, vendar ni nujno, da jih dobi.

clock-img

20.01.2005, 12:14

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Še to- zelo redko se pojavijo pred prvim letom.

clock-img

20.01.2005, 22:24

clock-img

Gina

pencil-img

12402

A pa si ti zihr, da so to pravi vročinski krči? Ker kolikor sem se jaz pogovarjala s tistimi, ki so jih imeli, so bili otroci ponavadi v nezavesti, ali pa čisto odsotni, vsekakor so se pa tresli. Pa v bolnici so pristali vsaj prvič. Pa preiskave delajo, sploh če se ponavljajo, ker je to pa menda zelo nevarno. Kaj pa, če se mu samo blede?

clock-img

21.01.2005, 20:59

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Uf, to pa nisem vedela. No, vsekakor držim pesti da ne bi bilo nikoli slabše, oz. da bi sploh izginili. lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem