writing-img

vrstni red zobkov

clock-img

20.12.2005, 11:02

clock-img

tris

pencil-img

103

zanima me po kakšnem vrstnem redu  prihajajo zobki ven? Če sploh je kakšen vrstni red? Namreč naš ima 8 mesecev in ima 2 spodnja zobka zunaj ma je tako siten in jokav čez dan in ponoči da je kaj in me zanima ali lahko dobi še kakšen zobek SPODAJ ker sem slišala da potem rastejo zgornji meni pa se zdi kot da bo dobil še kakšenga spodaj. Hvala za odgovore in lep dan!

Anja

clock-img

20.12.2005, 11:06

clock-img

Spark

pencil-img

1863

sploh ni nobenega pravila. Naša ima 4 zobke zgoraj, pa še te je dobila v zadnjih 14-ih dnevih, sedaj pa je pokukal še eden spodaj.

clock-img

20.12.2005, 11:14

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Pri nas je bilo tako: spodnja dva, zgornja dva, nato spodaj  eden, zgoraj eden in nato oba manjkajoča zgoraj in spodaj. Jih ima zdaj že kakšna 2 meseca 8, se ful slini, o naslednjih zobkih pa ne duha ne sluha.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

20.12.2005, 13:21

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Naš je prva dva (spodnja) zobak dobil pri 5. mesecih, sedaj pri 7. mesecih pa zgornja dva. Mislim, da ni nekega zaporednja.user posted image

clock-img

20.12.2005, 16:19

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Mi smo dobili dva spodnja pri šestih mesecih, nato dva zgornja pri devetih. To je zaenkrat vse.

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

20.12.2005, 16:36

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Naš je ful smešen, ker ima spodaj enke, zgoraj enke, zgoraj potem še dvojke in štirke, spodaj pa eno dvojko in obe štirki. O drugi dvojki spodaj pa ni ne duha in sluha že par mesecev.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem