writing-img

vrtci v mariboru

clock-img

11.03.2006, 18:19

clock-img

bena

pencil-img

190

Mariborčanke prosim za pomoč! Živimo 45 minut izven Maribora, vendar sva oba s partnerjem zaposlena v Mariboru in se vsakodnevno voziva v službo. Zaradi obratovalnega časa vrtca v domačem kraju (le do 16. ure) bova tako po koncu porodniške prisiljena najinega user posted image  voziti v jasli v Maribor, saj oba zaključiva s službo ob 16. uri ali pa še pozneje. Zanima pa me, kje so vrtci v centru mesta oziroma na levem bregu in katerega mi priporočate.

clock-img

11.03.2006, 20:38

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Trenutno mi pade na misel vrtec v Tomšičevem drevoredu (blizu železniške postaje) in tisti za gledališčem.

clock-img

11.03.2006, 20:49

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Rdeči vrtec v centru na Gledališki ulici je odprt do 1630ure. Ima tudi izmenske skupine, tako jaslično kot dve vrteški skupinici.Moj mali je tam in sem zelo zadovoljna, ker vzg. tudi osebno poznam.
Sicer imaš na tej strani še Boris Peče vrtec v Tomšičevem drevoredu in v Košakih, vrtec Koroška vrata, ki ima enote na Kosarjevi, Koroški in na Lentu pri Pristanu ter Glinška, ki ima enote na Gregorčičevi, Gledališki, Usnjarski (na Lentu) ter na že prej omenjeni Gledališki.
Vpisi v jaslice potekajo meseca maja, takrat so tudi dnevi odprtih vrat in ne zamudi rokov, ker je fuuuullll vpis!

user posted image LPuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem