writing-img

vrtec..nova vloga

clock-img

15.03.2009, 11:48

clock-img

tijati

pencil-img

101

jaz +otrok sva prijavljena na skupnem naslovu(tam kjer naj bi otrok šel v vrtec)  fant pa še doma.....živimo skupaj na mojem naslovu igra to kako vlogo pri komisiji za sprejem otroka v vrtec?
se splača da se prijavi začasno pri nas???

hvala

clock-img

15.03.2009, 12:48

clock-img

benika

pencil-img

7793

.živimo skupaj na mojem naslovu igra to kako vlogo pri komisiji za sprejem otroka v vrtec?

Ne.

clock-img

15.03.2009, 19:17

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Od kod pa si. Ker če si iz LJ, pride do razlike pri dobljenem številu točk.

clock-img

16.03.2009, 06:36

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

večina vrtec ima na svoji strani objavljeno točkovanje za sprevem v vrtec, tam poglej koliko šteje stalno bivališče....

clock-img

16.03.2009, 09:50

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

Jaz imam isto situacijo.
S sinom imava stalno preb. v Ljubljani, fant pa ne.

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

A dobiš manj točk, če nismo vsi trije na istem naslovu?user posted image

clock-img

16.03.2009, 10:20

clock-img

jajula

pencil-img

1191

nam so v vrtcu rekli da dobimo več točk glede na bližino vrtca in naslov prebivališča vseh treh članov družine in da ima podrobna pravila določen vsak vrtec zase pred izborom. tko da predlagam da pokličeš vrtec in jih vprašaš.

clock-img

16.03.2009, 14:38

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam

Jaz imam isto situacijo.
S sinom imava stalno preb. v Ljubljani, fant pa ne.

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

A dobiš manj točk, če nismo vsi trije na istem naslovu?user posted image

Da, v Ljubljani pride do razlike 5 točk v korist družini, kaateri člani so VSI prijavljeni v MOL. Pazi, ne rabijo biti vsi prijavljeni na ISTEM naslovu, ampak je lahko oče prijavljen na drugem naslovu, mati pa z otrokom na drugem- VSI pa morajo biti prijavljni v MOL, če želijo dobiti MAX točk na tem kriteriju.

Vsi vrtci v MOL imajo enake kriterije sprejema, tako da ne rabiš klicarit vsakega posebaj. Različni pa so seveda okoliši, ki jih vrtci upoštevajo za bližino prebivališča.

LP

clock-img

17.03.2009, 17:17

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Da, v Ljubljani pride do razlike 5 točk v korist družini, kaateri člani so VSI prijavljeni v MOL. Pazi, ne rabijo biti vsi prijavljeni na ISTEM naslovu, ampak je lahko oče prijavljen na drugem naslovu, mati pa z otrokom na drugem- VSI pa morajo biti prijavljni v MOL, če želijo dobiti MAX točk na tem kriteriju.

ni res - TU je pravilnik, kjer piše, da mora biti vsaj eden od staršev skupaj z otrokom prijavljen v MOL, da dobi 40 točk - glej 10. člen

clock-img

17.03.2009, 17:53

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

IZVIRNO SPOROČILO: sazi

ni res - TU je pravilnik, kjer piše, da mora biti vsaj eden od staršev skupaj z otrokom prijavljen v MOL, da dobi 40 točk - glej 10. člen

Konec meseca stopi v veljavo novi Odlok o sprejemu otroku, ki narekuje tudi drugačni sistem točkovanja. Bo treba počakat še par dni, pa bo vse jasno user posted image

clock-img

17.03.2009, 19:06

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

Danes sem nesla novo vlogo v vrtec in vprašala o tem, rekli so mi, da nima veze ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem