writing-img

vrtec-cepljenje?

clock-img

07.02.2007, 11:44

clock-img

sreca212

pencil-img

37

Ali mogoče katera ve, ali je potrebno otroka za vse cepiti, da gre lahko pri 1 letu v vrtec? kajti imam pomiselke,  da našo ne bi dala cepiti pri 3 mes ampak malo kasneje, da se ji telo učvrsti.

clock-img

07.02.2007, 12:48

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Kakor jaz vem mora biti za vrtec cepljen po programu cepljenja, ker moraš tudi ob vstopu priložit potrdilo, da je cepljen. Drugače pa ti bo najbolje vedel povedat pediater.

clock-img

07.02.2007, 13:51

clock-img

Anonimen

Načeloma vrtci zahtevajo, da je otrok cepljen po programu, samo ti pa pediater ne sme odrečt potrdila, da je otrok sposoben za vrtec, če je, ker to, da ni cepljen, še ne pomeni, da ni sposoben za vrtec, samo pač na potrdilu označi, da ni cepljen. Seveda pa večina pediatrov noče dat potrdila, čeprav bi ga morala. Kako je pa potem z zavrnitvijo v vrtcu, čeprav imaš potrdilo, vendar otrok ni cepljen, pa ne vem.

clock-img

07.02.2007, 14:15

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Ni zakona, ki bi to preprečeval. Otroka, ki ni cepljen morajo sprejeti v vrtec.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

08.02.2007, 09:10

clock-img

snake

pencil-img

716

cepljenje ni obvezno!!!dobro premisli če boš dala cepit 3 mesečnega otroka!!!mi imamo slabo izkušnjo s tem v familiji, tako da rajši preberisi kaj je napisala mag.karin rižner o cepivih in o njihovih sestavah in stranske učinke!!!

clock-img

11.02.2007, 08:02

clock-img

mucica1

pencil-img

225

Pozdravljene,

ker naše ljubo dete ni bilo cepljeno, ga niso sprejeli v vrtec. Pa ni bil cepljen zaradi alergije in ne zato, ker bi se midva kot starša tako odločila. Za sprejem je sicer pomembno samo cepljenje za ošpice - u glavnem cepljenje pri 12m, medtem, ko cepljenje za DI_TE_PER ni obvezno.
Problem pa ni v vrtcu, ker oni bi nas sprejeli tudi brez cepljenja, probelm je v tem, ker ti zdravnik ne sme izdati potrdila oz. on ne sme dovoliti vpisa v vrtec.
Upam,da sem kaj pomagala ,pozdravčki

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem