writing-img

vrtec-plačilni razred

clock-img

09.02.2006, 11:06

clock-img

livia

pencil-img

2395

Zanima me kje lahko najdem najnovejše podatke o tem v kateri plačilni razred za plačilo vrtca padeš glede na dohodek na člana. Na RR so samo podatki za leto 2003. V enem izmed vrtcev mi je dala podatek samo za najvišji razred in sicer plačaš 79.000 SIT vrtca, če imaš več kot 294.000 SIT neto/člana. Ali kdo ve koliko znaša ta znesek za ostale plačilne razrede? In kaj se šteje kot neto plača, tudi malica in prevoz?

clock-img

09.02.2006, 11:51

clock-img

Anonimen

NETO plača je BREZ malice in prevoza. 

clock-img

09.02.2006, 13:27

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

clock-img

10.02.2006, 00:40

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Bruto plača je tiste plača, kateri še niso odbiti davki in dajatve, ne vključuje pa malice in prevoza.
Neto plača je pa tista, ki jo dobiš izplačano, torej vključuje malico in prevoz. Neto = bruto-dajatve-davki+malica+prevoz-krediti

Pri izračunu plačila vrtca pa upoštevajo BRUTO plačo in ne neto plače. Zato se lako tudi obrišemo pod nosom za vse izdatke v zvezi s kreditom. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

10.02.2006, 10:02

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

NETO plača ne vključuje malice in prevoza (to sta dodatka). Neto dobimo, ko od  bruto plače odštejemo davke in prispevke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem