writing-img

vrtec

clock-img

01.09.2008, 16:48

clock-img

petrolejka

pencil-img

147

Živjo,

mi lahko prosim katera pove, zakaj je potrebno za vrtec poslati tudi izpis iz evidence za gospodinjstvo? Kaj je bolje, da jih je v evidenci več (še dedi in babi) ali samo strarša in dojenček? Če na upravni enoti rečem, da imamo svoje gospodinjstvo ali je možno, da pridejo preveriti?

Hvala!

clock-img

01.09.2008, 19:29

clock-img

benika

pencil-img

7793

A da je to tud potrebnouser posted image No, jaz tega definitivno nisem oddajala.

clock-img

01.09.2008, 20:32

clock-img

petrolejka

pencil-img

147

Ja, medvoški vrtci imajo to kot prilogo k vpisu...

clock-img

01.09.2008, 20:38

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Če na upravni enoti rečem, da imamo svoje gospodinjstvo ali je možno, da pridejo preveriti?

pa sej na upravni enoti vodijo evidenco gospodinjstev in tam tudi urejaš vse v zvezi s tem. če do sedaj nimate svojega, lahko edino na upravni to zrihtate.

clock-img

01.09.2008, 20:39

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

aja, ko sem se jaz po poroki prijavila na nov naslov so mi sami rekli, če bova imela svoje gospodinjstvo.

clock-img

01.09.2008, 20:55

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

mi lahko prosim katera pove, zakaj je potrebno za vrtec poslati tudi izpis iz evidence za gospodinjstvo?

Po mojem najboljše, da kar njih vprašaš. Pa mislim, da so po zakonu dolžni podatke iz uradnih evidenc pridobiti sami. Če se motim, naj me pa katera popravi.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

04.09.2008, 12:50

clock-img

tominikapiki

pencil-img

64

Meni ni bilo treba nič takega pisat...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem