writing-img

vrtec Koper ali vrtec Semedela

clock-img

14.05.2010, 10:47

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

Pozdravljene...

moj sinček je bil sprejet s septembrom v dva vrtca - vrtec Koper (enota Bonifika) in vrtec Semedela (enota Slavnik). Glede na to, da ne poznam ne razmer v vrtcih niti vzgojiteljic, bi vas prosila, če mi lahko pomagate pri odločitvi s svojimi izkušnjami ali izkušnjami vaših prijateljic ;)

hvala!!

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 14.5.2010 11:54:19 >

clock-img

15.05.2010, 21:08

clock-img

krokar

pencil-img

155

OO blagor ti!! Mi pa v obeh vrtcih odbiti!! Meni osebno so bolj prijazni v Kp vrtcu. Dejanskih razmer pa ne poznam!! Ampak imaš res srečo al pa dobre veza  user posted image

clock-img

17.05.2010, 08:49

clock-img

*MaJaLe*

pencil-img

1078

ni ni dobra vezauser posted image  tamali je bil celo leto v privat vrtcu, ker tudi mi lani nismo bli sprejeti (smo bli v čakalni vrsti eno leto)user posted image

clock-img

02.06.2010, 10:00

clock-img

spetko

pencil-img

642

ciao...mogoče sem pozna...
ampak jaz imam malega od januarja (od kar se je odprl) v vrtcu koper, enota bonifika...vzgojiteljice so zeeelooooo dobre...nimam niti enih pritožb, res super so...
tudi same igralnice so dobre..ker je vse novo...edino kar je mogoče za nekoga moteče je to..da je vmes hodnik med igralnico in garderobo...za vse ostalo..pa je dokaj ok...zdej odvisno kaj vsaka mamica pričakuje...
meni je super...kot prvo ker sem sploh dobila vrtec..kot drugo pa so vzgojiteljice fenomenalne..in za drugo pa tudi pozabiš!

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

clock-img

02.06.2010, 10:01

clock-img

spetko

pencil-img

642

aja pa še to...
kolkor tudi vem v vrtcu semedela..pa so tudi zelo dobri in prijazni..
pol je samo še odločitev na vas kako izbirat...

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

clock-img

05.06.2010, 09:49

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Naj vam povem da je Semedela daleč pred Koprom na nivoju, tu mislim na splošno.Od sodelovanja z okoljem, obogatitveni programi, visoko izobražen kader, projekt zdrave prehrane (v kopru je bla obupna,ne smem niti pmislit-sem tam delala), stalna izobraževanja, v glavnem 1A.
Bilo nam je povedano da se lahko primerjamo samo z vrtci v tujini.Mogoče zveni malo važno ampak tako je oz. smo bili ocenjeni.
Tako da ti iz osebnih izkušenj svetujem Semedelo.

clock-img

05.06.2010, 09:58

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Pa še to v vednost, 5 otrok, starejših, se je iz Vrtca Koper prepisalo v Semedelo, pa čeprav jim je ta dlje, le zakaj?

clock-img

28.07.2010, 17:41

clock-img

team

pencil-img

63

pozdravljene.....

Moj sin je tudi sprejet v enoto Slavnik in sicer v starostno skupino od 2-4 let torej kombinirano....zanima me ali ima že katera svojga sončka v taki skupini,namreč tako po tihem me mal skrbi,verjamem da take občutke kot jih imam sedaj je imela že marsikatera pa vendarle....

zame je to zdej tabu tema v bajti grem že vsem na "živce" ker sam še o tem govorim....user posted image

A je mogoče še kdo sprejet v to skupino?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem