writing-img

vrtec Mladi rod

clock-img

15.09.2006, 09:15

clock-img

Atja

pencil-img

5

Hoj,
mene pa zanima, če ima morda katera izkušnje z vrtcem Mladi rod, enota Čira čara na Belokranjski za Bežigradom. Večkrat sem zasledila, da je ta enota še frej tudi med letom, pa me zanima, ali obstaja za to kakšen razlog ali kar tako.
Mojo user posted image user posted image  naj bi decembra začela uvajati, sedaj pa se odločam med dvema vrtcema...user posted image  Poleg tega smo sprejeti še v vrtcu Cicican, enota Lenka.
Prosim za kakršno koli izkušnjo s tema vrtcema.

hvala vam in lp
Atja

clock-img

15.09.2006, 09:27

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Čisto tako, mojedva oba sta v Mladem rodu, ampak v Veternici. Smo super zadovoljni, pri obeh fantkih.

Sem pa tudi jaz slišala, da je Čira čara fajn in da se imajo otročki tam lepo. Mi smo imeli to enoto za rezervo, če ne bi bila fanta sprejeta v Veternici.

Upam,d a sem ti kaj pomagala.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

15.09.2006, 10:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.09.2006, 10:58

clock-img

Anonimen

Tam je en fulll dober vzgojitelj Nikola.Ful ima rad otroke in zna delati z njimi, pa tud starši so z njim zelo zadovoljni.

clock-img

15.09.2006, 22:08

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Če lahko še jaz dodam svoje mnenje (vem kar dosti iz prve roke): tako kot smo si različni starši med seboj, tako so si različne tudi vzgojiteljice. Nekateri bodo zadovoljni povsod, spet drugi pa bodo povsod iskali napake.

Meni osebno je bilo svetovano, naj otroka vpišem raje na Črtomirovo kot na Belokranjsko. Ker pa smo se preselili na drugi konec Ljubljane, se nisem odločila za VVZ Mladi Rod.

Čim manj kompliciranja user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem