writing-img

vrtec in otroški dodatek

clock-img

17.05.2011, 13:39

clock-img

frutolina

pencil-img

766

Ko  ste vpisale otroka v vrtec, a ste poklicale in javile spremembo ali ste morale dati novo vlogo?

clock-img

17.05.2011, 16:00

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

mi smo poklicali pa so nam rekli naj oddamo novo vlogo.

clock-img

17.05.2011, 16:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.05.2011, 16:41

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Ko  ste vpisale otroka v vrtec, a ste poklicale in javile spremembo ali ste morale dati novo vlogo?

Če si letos vlogo oddajala med jan. in mar., potem je treba dati novo vlogo, ker ima CSD podatke o dohodkih za predpreteklo leto, za izdajo nove odločbe pa jih rabi za preteklo leto. Če si oddajala aprila ali pozneje, pa samo pokličeš in poveš, pa ti bodo izdali novo odločbo.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

17.05.2011, 17:46

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Če gre otrok v vrtec je treba takoj javit(oziroma v 15 dneh ali kako že imajo za vsako spremembo)ker če otrok ni v vrtcu imaš višji otroški dodatek in moraš pol za nazaj povrnit,ko oni ugotovijo .

clock-img

17.05.2011, 20:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.05.2011, 22:29

clock-img

frutolina

pencil-img

766

hvala vsem, posebej zmajaz tebi. mi namreč ni bilo jasno...sem poklicala ( ker pač piše JAVI spremembo) in so rekli da morem oddat novo vlogo. Pa mi ni bilo jasno zakaj. No, prejšnjo vlogo sem oddala marca tako da je zato potrebno oddat nove podatke...  čeprav mi vseeno ni jasno zakaj mi ne morejo pri stari odločbi odvzet tistih 20% in konec? Ne vem, čudno pač.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem