writing-img

vrtec oz. varstvo

clock-img

16.12.2008, 21:19

clock-img

leha

pencil-img

13

Ima kdo probleme z uvajanjem? Pri nas je katastrofa!!!!!!!! user posted image

clock-img

16.12.2008, 22:02

clock-img

evi28

pencil-img

253

To me čaka cez slabe 3 tedne...user posted image

clock-img

16.12.2008, 22:29

clock-img

zinkazi

pencil-img

347

na z.s. sem vam sporočila povezavo na forum, kjer želim posredovati staršem svoje izkušnje iz dela v vrtcu in tudi izkušnje uvajanja, ter kako malčkom olajšati ta prehod. opisujem pod dvema naslovoma.

Otroško srce je zaklad

clock-img

16.12.2008, 22:53

clock-img

cmrucek

pencil-img

92

Zinkazi,
se lahko prosim za povezavo priporočim še jaz?
Hvala!

clock-img

17.12.2008, 07:23

clock-img

*Naja

pencil-img

618

Tudi jaz prosim za povezavo.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

clock-img

17.12.2008, 10:23

clock-img

daisy

pencil-img

437

IZVIRNO SPOROČILO: zinkazi

na z.s. sem vam sporočila povezavo na forum, kjer želim posredovati staršem svoje izkušnje iz dela v vrtcu in tudi izkušnje uvajanja, ter kako malčkom olajšati ta prehod. opisujem pod dvema naslovoma.

PROSIM še meni povezavo.......HVALA!

clock-img

17.12.2008, 10:24

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

Jaz bi tudi prosila za povezavo. Hvala.

clock-img

17.12.2008, 10:42

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Nismo imeli problemov. Mali je vrtec sprejel. Ampak najprej sem ga sprejela jaz.user posted image

clock-img

17.12.2008, 16:58

clock-img

leha

pencil-img

13

Jaz tud pri prvi nisem imela problemov, pa enako sprejemam varstvo ker vem, da tako pač mora bit. Veselila sem se, da bo šla med otroke, pa...user posted image
Prebrala sem pa itak vse glede uvajanja in glede na to da smo eno že... user posted image

clock-img

17.12.2008, 19:59

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Tudi jaz prosim za povezavo.

Hvala že vnaprej.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

17.12.2008, 20:26

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

IZVIRNO SPOROČILO: leha

Jaz tud pri prvi nisem imela problemov, pa enako sprejemam varstvo ker vem, da tako pač mora bit. Veselila sem se, da bo šla med otroke, pa...user posted image
Prebrala sem pa itak vse glede uvajanja in glede na to da smo eno že... user posted image

Leha, če poznaš uvajanje in si enega otroka imela v vrtcu potem itak veš, da se bo otrok imel tam super in lepo. Bo zadovoljen. Začetna kriza pri nekaterih traja dlje časa, pri drugih manj. Pri nekaterih pa izbruhne celo po mesecu dni.
Ne skrbi. Minilo bo. Bodi pozitivna. Misli in govori pozitivno. Mala se bo prej ko slej unesla.

Vso srečo!

P.S.: s postopnim uvajanjem se enim otrokom ne dela usluga temveč dosežemo nasproten učinek.

clock-img

18.12.2008, 10:56

clock-img

Cofijana

pencil-img

89

zivjo a lahko se jaz dobim, hvala

http://cofijana.moj-album.com/

clock-img

18.12.2008, 20:18

clock-img

leha

pencil-img

13

Hvala za vzpodbudo in imaš prav, da nekateri ne potrebujejo uvajanja. Danes smo prišli na 45 min. joka namesto 3 ureuser posted image . Upam, da jutri ne bo slabše !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem