writing-img

vrtec pedenjped- zalog

clock-img

19.09.2006, 15:15

clock-img

zita

pencil-img

296

Mene pa zanima ali ima kdo izkušnje oziroma vozi otroka v vrtec Pedenjped v Zalogu?
Mi bomo verjetno vpisali naše dete v ta vrtec, pa me zanimajo vaše izkušnje, mnenje?

clock-img

19.09.2006, 19:59

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

Moja soseda ima oba tam in je zelo zelo zadovoljna. Sta pa dva oddelka ali dva vrtca ... vsaj na dveh naslovih jih imajo ... vem, da je ena od vzojiteljic ali pomocnica (ne vem tocno) Jelka in je ful fajn, pa se ena, ko bo sedaj sla od tam, ki te pa verjetno ne zanima. V glavnem njej je ful vsec.

Mi bomo tudi Gala vpisali v Pedenjped vrtec, ampak ne v enoto Zalog ... iz kod pa ste?

Lp, Ursa

clock-img

19.09.2006, 21:13

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Jst bi tudi rada našo user posted image  vpisala v Zalog, pa imajo baje samo še 3 prosta mesta, pa 8 prošenj samo za letos. Tko da jaz februarja nimam skor nobenih šans. Je pa bil sosedov fant tam v vrtcu, pa je baje čist ok. Mene, tko kot mojo sosedo en post višje, tud zanima, iz kje ste. Kolk ste pa stari?

Sori, sem firbec, a ne? Lahko noč.

clock-img

19.09.2006, 22:03

clock-img

lol

pencil-img

533

Sama sem kot otrok hodila v ta vrtev in so mi ble vzgojiteljice in pomočnice zelo všeč.Od takrat pa do danes se jih je samo par spremenil.Tudi Jelka me je mela in je v redu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem