writing-img

vrtec s koncesijo

clock-img

14.12.2010, 15:57

clock-img

sunny79

pencil-img

6

Pozdravljeni!

Zanima me, kateri privat vrtci v LJ so letos dobili koncesijo. Se trudim najti, pa nekako ne gre.
LP!

clock-img

16.12.2010, 08:37

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Prejšnji teden sem v Dnevniku prebrala, da v tem krogu ni noben vrtec dobil koncesije, ker so bili kriteriji še vedno previsoki.

clock-img

16.12.2010, 09:00

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Jaz sem pa po radiju slišala, da niti ni bilo kaj prijav, če sem se prav zapomnila.

clock-img

16.12.2010, 20:57

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

prijav ni bilo, ker so pogoji zelo strogi. Vrtec mora med drugim imeti tudi wc za otroke z malimi školjkami, kar je v najetih prostorih nemogoče zagotoviti. Torej lahko za koncesijo zaprosijo tisti, ki so sami zgradili/prenovili zgradbo, da ustrezajo tem standardom, ostali pa žal na to ne morejo računati.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.03.2011, 04:24

clock-img

Vizažistka.Lara

pencil-img

12

pravila so povsod enaka. kot sem slišala, se ni noben prijavil za koncesijo. hahhah

v Lj, pa najdt hišo z dovolj parcele ni težko...samo kakšen milijon rabiš na banki, pol se pa vse da...user posted image

Poiščite me na FB : Vizažistka Lara

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem