writing-img

vrtec za obrtnike

clock-img

03.08.2005, 20:54

clock-img

Dipsi

pencil-img

32

Zanima me, kako se obračunava vrtec za otroke obrtnikov - glede na promet? slišala sem, da te direktno uvrstijo v določeno skupino, ne glede na višino dohodkov:zmeden2:

clock-img

03.08.2005, 21:15

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mislim, da ni to tako, kot si ti slišala 8)

sama sem plačeval 1 leto polno jaslic, kr sem imela s.p. in takrat so te avtomatsko dali v najvišji razred :grrr: a so to kar hitro spremenili :)

clock-img

03.08.2005, 21:29

clock-img

Anonimen

Odvisno od občine. Ponekod še to delajo, da dajo s.p-je v najvišji razred.

clock-img

05.08.2005, 16:25

clock-img

22

pencil-img

2

Kolikor vem se izračun dela po dohodku.Pred leti so dali obrtnike v najvišji razred, sedaj pa ni več tako.

Bi pa rekla tako,da se pri nas res neprestano delajo krivico.Takrat so predvsem majhni obrtniki bili zelo prizadeti saj so nekateri delali cele dneve da so preživeli sebe in družino sedaj po novem načinu izračunavanja pa vem, da nek privatnik, ki se vozi z avdijem,ima na morju hišico.. pa je v najnižjem plačilnem razredu ,gospa pa še reče, da ni neumna da bi imela otroka doma ker je ceneje, da je v vrtcu ,vse ok.Sama pa plačujem za enga petkat več kot ona za dva.
...lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem