writing-img

vrtne mravlje

clock-img

04.05.2007, 18:54

clock-img

lolita_0

pencil-img

76

Vsako leto imam spomladi problem z vrtnimi mravljami, ker tiščijo v hišo. Sem kupila že hišice, strupeno razpršilo, celo pantakan, nič ne pomaga. Ali mi lahko kaj svetujete? Ali mogoče katera pozna človeka, ki se ukvarja z iztrebljanjem mrčesa (mislim, da se imenuje deratizer)?

clock-img

04.05.2007, 18:58

clock-img

Anonimen

Najdi mravljišče in ga polij z vročim kropom.Tako se boš najlažje znebila mravelj,pa še vrta ne boš zastrupljala.Preverjeno.user posted image

clock-img

04.05.2007, 19:03

clock-img

Anonimen

Ja pri meni je tudi ta problem. Te mravlje grozauser posted image
Tele zadeve proti mravljam,  si ne upam uporabljati, ker imamo majhnega otroka. Rešujem tako, kot me je učila tašča, zunaj najdem, kje prihajajo in polijem z veliko domačega kisa in tudi sol pomaga.
Notri pa se kar naprej razburjam, da ne puščajo tile moji deci kaj sladkega na polici v kuhinji, ker je takoj veliko mravelj tu.

clock-img

04.05.2007, 19:04

clock-img

Anonimen

Tole z vročim kropom pa še bom probala.

clock-img

04.05.2007, 21:04

clock-img

facka

pencil-img

789

kupi BIOKIL, pa pošpricaj z njim poti, kjer se šetajo mravlje, ko oblezejo, pocrkajo. Ni pa Biokil nič nevaren za otroka. Edino delo, ki ga boš imela, je sesanje mraveljuser posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

05.05.2007, 08:25

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Pot, kjer vidiš, da hodijo noter potresi s cimetom ali poprom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem