writing-img

vrtoglavica?

clock-img

11.05.2007, 16:56

clock-img

ninaklara

pencil-img

25

O,mene pa nekaj zanima,če ima mogoče katera podobno izkušnjo.Imam 5 let staro hčerko.Včasih,precej redko sicer,reče,da se ji je malo zavrtelo.Ponavadi zjutraj,ko vstane.Ali je to normalno,oz. se je pri kateri podobno zgodilo?Mislim,da to ni nič takega,ampak vseeno me zanimajo vaše izkušnje.Hvala

LJUBEZEN NI ROŽA KI OVENI

clock-img

11.05.2007, 16:59

clock-img

mika

pencil-img

6485

men se je vrtelo, pa so mi govorili, da hitro rastemuser posted image

clock-img

11.05.2007, 19:13

clock-img

Anonimen

Se spomnim,ko sem bila še mlajša,se mi je tako vrtelo,da sem se pojstlice držala.Sploh ne vem,če sem mamici omenila.Je pa minilo.
Lahko je pa res povezano z rastjo.Ker jaz sem full prehitro rastla,posledica je bila pa tudi kriva hrbtenica.

clock-img

11.05.2007, 19:58

clock-img

madela

pencil-img

4734

Jaz osebno pa mislim,da je vzrok nizek pritisk. Naj se punca počasi vstaja iz postelje in sedečega položaja,pa pojdite ji v lekarno zmerit pritisk,da boste prepričani. Zdravila ni,pa tudi navarno ni.
Srečno!

clock-img

12.05.2007, 08:39

clock-img

mika

pencil-img

6485

Jaz osebno pa mislim,da je vzrok nizek pritisk

imaš prav, ja. jaz mam skos nizek pritisk

clock-img

12.05.2007, 08:58

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Lahko da je kaj takega kot opisujejo zgoraj, lahko je pa samo nekoga slišala. Recimo kot naš frkolin, ki ga je zadnja dva dni bolela rama (sama že dalj časa jamram, da boli ramauser posted image ).

< Sporočilo je popravil caillou -- 12.5.2007 8:59:38 >

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem