writing-img

vse skupaj pa v pečico:)

clock-img

24.11.2012, 12:15

clock-img

mini86

pencil-img

6050

jutri bi naredila za kosilo kakšen narastek pa nimam idej kakšenuser posted image


v pekač bi spodaj dala ne vem krompir, čez bi narezala sveže šampinjone, bučke mam tud..pol pa mi zmanjka idej..zalila bi s smetano in na vrhu posula s sirom..

verjetno bo ena plast tudi faširan..al pa ne..

a malo pretenstam gobice..bučke mi je jasno da ne..



_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

24.11.2012, 17:43

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Mi delamo takole in imamo zelo radi, pa še posode se malo umaže in hitro je narejeno: krompir, potem pa narežem na večje kocke papriko (rumeno in rdečo), por, koromač, bučke (na rezine ali pa kar na kocke, odvisno, kako se mi ljubi) včasih tudi korenček, vse skupaj dam v skledo, prilijem malo olja, solim, dodam začimbe (provansalske) premešam in pustim malo stati, da se okusi prepojijo, potem pa v pečico. Včasih damo zraven tudi perutničke.

Jaz gobic ne bi tenstala, ker itak boš prelila s smetano.

clock-img

25.11.2012, 06:33

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Če že dam mleto meso vmes, potem za nas mora bit obvezno v omaki (ala bolonjeze). Smo bolj ljubitelji lazanj, kot musak... musake ravno zaradi suhega mesa ne maramo. Gobice pa tudi raje prepražim s čebulo in česnom- spet naš okus. k BUČKAM pašejo tudi malancani, če jih imaš. Po vrhu pa jaz rada posujem sončnična semena in ko je že pečeno, preden postrežem, še nekaj svežega zelenega (npr list bazilike)

Mi je pa všeč tudi katyn predlog, brez mletega mesa vmes in raje zraven perutke, puranjo bedrco, svinjska rebrca. Taka jed je pri nas še največkrat na mizi.

clock-img

26.11.2012, 18:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.11.2012, 18:41

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

oj tulči, dej povej kako pripraviš jajčevce da so okusni.
a kej prepečeš,da ne spusti soka v narastku? olupiš ziher? lupina je tko žilava.. začiniš in mariniraš kaj? in s čim? mal mi opiš - bom mal jajčevce sprobala, ko bom glih novo kuhno mela okol novga leta user posted image

clock-img

26.11.2012, 19:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.11.2012, 19:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.11.2012, 20:09

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ej, vsakič ko sem jih dobila na pici, so bli podplati, najbolj pa lupina. user posted image

clock-img

26.11.2012, 20:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.11.2012, 22:57

clock-img

ovnica7

pencil-img

89


IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

recimo ko sm bla se vegi, sm slovela (hvala, hvala, se klanjam, ti pa lohk unega bending smileya nalimas user posted image ) po lazanji z jajcevci: cebula - jajcevci - majaron (ja, pred paradajzi) - pelati - rozmarin - cesen + zacimbe in sol po okusu in potem to zlozis v lazanjo v kombinaciji z besamelom.



Najbrž čebulo in jajčevce, ali vsaj čebulo, prej malo prepražiš? Se pelati tudi prej kaj pokuhajo? Koliko časa se peče? A se dajo jajčevci še kako zmehčat, če nimaš soparnika?

clock-img

29.11.2012, 00:37

clock-img

mateyka

pencil-img

13812


IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

po mojem zato, ker so jih le tanko narezali in dali direkt na pico, ki se pece na ful visoki temperaturi in so se izsusili, ne pa spekli user posted image daj probaj za foro (ni niti drago, niti komplicirano) enega razrezat na kocke, solit in pooljit ter v pokriti posodi speci v pecici. porocaj! user posted image



bom. sej veš - ko se preselim user posted image

clock-img

29.11.2012, 07:50

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

recimo ko sm bla se vegi, sm slovela (hvala, hvala, se klanjam, ti pa lohk unega bending smileya nalimas ) po lazanji z jajcevci: cebula - jajcevci - majaron (ja, pred paradajzi) - pelati - rozmarin - cesen + zacimbe in sol po okusu in potem to zlozis v lazanjo v kombinaciji z besamelom.

al pa polnjeni jajcevci: izdolbes in nardis filo po okusu.

hitreje so pripravjeni (ce jih recimo speces z mocarelo in paradajzevo omako), ce jih narezane na kolute pokuhas nad soparo, da se zmehcajo: ce jih delam polnjene, jih prav tako izdolbem in zmehcam nad soparo.





Metulj, mi tle ob meji poznamo to kot http://www.zeleniponedeljek.si/index.php?option=com_sobipro&pid=143&sid=201:Parmigiana-&Itemid=233
Mnjamsi

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

29.11.2012, 10:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.11.2012, 10:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.11.2012, 10:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.11.2012, 10:36

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Primorci ste bli zato v Jugi vedno privilegirani - nosili ste IT robo in jedli IT jedi



ja, jaz sem jim bila vedno fouš. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem