writing-img

vsebina verouka čtivo

clock-img

25.08.2011, 15:16

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Zanima me kaj vse se učijo v 1.r. verouka?Moj otrok ima 7 let pa, ga še ni obiskoval, zato me zanima kaj vse bi moral vedeti iz 1.razreda, da ga lahko preskoči?
Hvala.

clock-img

25.08.2011, 15:45

clock-img

neanja duo

pencil-img

465

Kolikor vem,se ga ne da preskočit,saj so na koncu leta ocenjeni. Jaz sem vprašala gospo,ki poučuje verouk,če lahko gre naslednje leto k verouku in v višji razred in je rekla,da ne.

clock-img

25.08.2011, 19:44

clock-img

Perunika

pencil-img

171

Včasih se je dalo zmenit s katehetom, da si sam predelal učbenik in delovni zvezek in potem opravljal neke vrste "izpit". Sama sem opravila tak izpit za četrti razred, ampak to je bilo v osemdesetih.  Najbrž je v okviru (najnovejših podatkov nimam) Cerkve še vedno tako, da je vse odvisno od posameznega kateheta, razen če so medtem pravila poenotili za celo državo kot npr. v šoli. Vprašaj v vašem župnišču, it bojo že povedali, kak red je pri njih.

clock-img

25.08.2011, 19:52

clock-img

Perunika

pencil-img

171

Tudi mi smo takrat imeli spričevala z ocenami pa mi je takrat kaplan, ko sem ustno odgovarjala na vprašanja, napisal v spričevalo "opravila izpit". Res pa ne vem, kako zdaj s temi rečmi. Najboljše je vprašat v domačem župnišču. Res je, da mi je nekaj znancev reklo, da so še zdaj razlike v merilih, kdaj gre lahko nekdo k posameznemu zakramentu ali kaj drugega. Nekateri duhovniki npr. ne krstijo otrok tistih, ki niso cerkveno poročeni, drugi pa ja. 

clock-img

26.08.2011, 11:12

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Pri nas prvi razred ni obvezen in lahko pričnejo hodit v drugem razreduin jim ni potrebno kaj za nazaj znat

< Sporočilo je popravil ajataja -- 26.8.2011 11:15:07 >

clock-img

26.08.2011, 11:13

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

user posted image dvakrat isto objavilo

< Sporočilo je popravil ajataja -- 26.8.2011 11:14:37 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni