writing-img

vsi znaki, nos.test pa-

clock-img

14.10.2008, 20:28

clock-img

Anonimen

Ne vem več kaj si mislit. Stvar je namreč taka, da imam že 2 meseca nosečniški trebuh ( trebuh je enak kot pri prejšnji nosečnosti, ki se je žal končala z abrazijo), apetit, kovinski okus v ustih, večkrat hodim na wc, vendar je bil test  že prejšnji mesec  neg. 3x sem delal test, pred, med in po user posted image . Sem klical gin., pa mi je rekla, da naj počakam naslednji mesec.
In evo, mesec je naokoli, trebuh je še večji in  spet dobim user posted image  .  Zredila se nisem oz sem že imela te kg, pa nisem imela takega trebuha.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 15.10.2008 12:48:54 >

clock-img

14.10.2008, 20:31

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

A maš ti nasvet za nas al nas sprašuješ za nasvet?

Če drugo lahko da imaš namišljeno nosečnost, vsekakor pa se ti splača iti preveriti s krvnim testom na čem je stvar. Ta ti pokaže zelo točne podatke. Da pa imaš večji trebuh pa verjetno ni zaradi nosečnosti ampak prebave.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

15.10.2008, 07:48

clock-img

sakuL

pencil-img

911

jest ratam taka vedno pred Muser posted image , potem pa k pride M, pa vse kmalu izgine...

počakaj kaj bo zdej z naslednjo M... čene pa pojdi do G.user posted image pa srečno

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem