writing-img

vsi znaki naenkrat

clock-img

27.05.2010, 20:40

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Mi pa delamo na drugem user posted image  in 3 dni pred user posted image  imam že kr vse znake nosečnosti user posted image
Če bo to zdej tako vsak mesec ko bomo čakali na user posted image  bo veselica user posted image

clock-img

28.05.2010, 07:55

clock-img

florecita

pencil-img

409

Kakšni so pa ti znaki?

clock-img

28.05.2010, 08:07

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

PC, a veš da jih je blo pri meni zadnja 2 tedna tudi kar nekaj, pa sem se prepričevala, da je to samo psiha, včeraj zjutraj smo pa ugledali plusek user posted image user posted image  (mogoče bova pa na koncu še midve "sošolki" hahaha)

- www.mojasobica.si -

clock-img

28.05.2010, 09:44

clock-img

lily32

pencil-img

1064

user posted image PC Baby, se strinjam s tabo, ko enkarat delaš na user posted image si zelo pozoren na vse znake, ki so lahko samo znak, da prihaja user posted image . Čeprav nikoli ne veš ... in držim pesti, da boš zagledala user posted image . Mi gremo pa zadaj veselo v akcijo in bomo user posted image user posted image .

Ribi Bibi, tebi pa česteike user posted image user posted image user posted image in mirno in zdravo user posted image

clock-img

28.05.2010, 12:59

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Hvala Lily. Enako user posted image

Ribi Bibi tebi pa čestitam!!!!! Če se bo pa čez 3 dni meni tudi pokazal plusek bo pa to že malo scary user posted image
Sošolci otroci, sošolke medve...

clock-img

28.05.2010, 13:41

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

Hvala punce, res upam, da bo šlo vse lepo naprej.

PC baby, mogoče se pa na koncu vse skupaj izkaže za usodo, hahaha.

- www.mojasobica.si -

clock-img

01.06.2010, 20:13

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

He, he, kot sem že nekje napisala: tudi mi plusek user posted image

clock-img

01.06.2010, 20:21

clock-img

lily32

pencil-img

1064

Čestitam user posted image user posted image user posted image , mirno in zdravo user posted image

clock-img

07.06.2010, 10:11

clock-img

Ribi Bibi

pencil-img

285

OOOO PC!! Bravo user posted image user posted image user posted image  Sem šele danes vidla, ampak vseeno. Zdaj se je pa res treba počasi vprašat kaj nama usoda plete user posted image user posted image

(PS:Sestanek v vrtcu imamo ob 16:30)

- www.mojasobica.si -

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem