writing-img

vzajemni skladi

clock-img

12.01.2009, 09:56

clock-img

Anonimen

Ali se splača v času recesije varčevati v vzajemnih skladih? Se katera bolj spozna na to? Kaj je bolje v tem času denar dvigniti ali ga pustiti v skladih?

clock-img

12.01.2009, 09:59

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Sigurno se ti splača. ker je večinoma točk skladov izjemno nizkih. In večno ne bo takouser posted image In ne, jaz zdaj ne bi jemala denarja ven iz skladov (imam nekaj malega in tudi nisem - ne vem katere sklade si gledala, jaz imam nekaj pri Medvešek Pušniku in mi je tako OK).

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

12.01.2009, 10:06

clock-img

Anonimen

Sicer se gre za mojo kolegico. Imam v skladih kar nekaj denarja in od tega je zdaj v času te krize izgubila ze več kot polovico sedaj pa ne ve kaj na stori, jaz ji pa ne znam pomagat. Zato sprašujem kaj bi ve naredile. Mislim pa da ima v skladih Galileo, al nekaj takega.

clock-img

12.01.2009, 13:05

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Tudi jaz mam Galileo in bom kar lepo pustila pri miru. Saj dosti slabše kot je , skoraj ne more biti, boljše pa mislim da še bo..user posted image .
Upam, da se ne motim.
Ker bolj se bo prodajalo, manj bojo vredni, tako to je.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

12.01.2009, 13:21

clock-img

Anonimen

Mi na kraj pameti ne pade da vzamem ven.

clock-img

12.01.2009, 13:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Mi na kraj pameti ne pade da vzamem ven.

Enako.

clock-img

12.01.2009, 13:25

clock-img

spelaz

pencil-img

206

Jaz imam tudi kar nekaj v skladih, mi je padlo za cca 40 do 45% in zdaj res nima smisla ven jemat. Res da ne vem, kdaj bo za toliko zraslo, ampak ni računice, da si ven jemlje sedaj. nekaj let naj počaka, če res nujno ne rabi denarja.

clock-img

12.01.2009, 14:21

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

zdaj se splača mesečno notri vplačevati, ne pa ven jemati......

clock-img

12.01.2009, 17:17

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Imam kar nekaj skladih in se bojim, da še niso dosegli dna, tako, da jaz  na novo še ne bi vlagala.  Sicer imam sredstva že kar nekaj časa notri in so bili tudi visoki donosi, smilijo pa se mi tisti, ki so v evforiji najemali kredite in hipoteke, potem pa je kmalu padlo za polovico.

clock-img

12.01.2009, 17:52

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

robinzon bistvo mesečnih vplačil je v tem, da ujameš dno......

clock-img

12.01.2009, 17:54

clock-img

Anonimen

Ce se splaca, ne vem user posted image , to je v tem trenutku vprasanje za miljon dolarjev.
Naceloma se, prakticno pa kdo ve, kdaj se bo padec koncal, upam, da cimprej.
Je pa ziher, da se ne splaca ven jemati.

clock-img

12.01.2009, 18:43

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Freycha, kaj pa vem, meni se še zmeraj  zdi glede na svetovno gospodarstvo malo prezgodaj.

clock-img

12.01.2009, 22:50

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Če vzameš ven ti na tisto vsoto vzamejo še toliko % davka.

clock-img

13.01.2009, 07:59

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Davek plačaš samo v primeru, da imaš pozitiven donos, pri tem padanju bi moral imeti kar precej časa notri, da bi plačal davek. Če je donos negativen, se  bo prihodnje leto, če boš dvigoval in bo donos pozitiven, to upoštevalo in se zna zgoditi, da ne plačaš nič. 

clock-img

13.01.2009, 08:06

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Jaz sem zgubila več kot pol user posted image in sem na začetku ful paničarla zarad tega pol mi je pa oči reku nej neham dnevno spremljat in zdej mi je ful bolš pr srcu, pomoje da dvignl se bo, mogoče ne še zdej kmalu ampak tkole zihr ne bo ostal.... no ven pa ne mislim jemat, sej je to ja dolgoročna naložba......

clock-img

13.01.2009, 08:06

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Davek na kapitalski dobiček ja. Pred parimi leti sem ga kar precej plačala. Še sreča. Danes ga ne bi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni