writing-img

vzg. in pom. vzg.

clock-img

14.03.2007, 19:59

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Tiste, ki delate v vrtcu, a ste dobile dopust v začetku septembra, da ste uvajale svojega otroka v vrtec?

clock-img

14.03.2007, 20:22

clock-img

triša

pencil-img

550

Pri nas, ga ni dobila še nobena, pa sem tam že 10 let.

clock-img

14.03.2007, 20:28

clock-img

FruityTango

pencil-img

61

Težko, ker je vsak september in že konec avgusta uvajanje. Še nisem videla,da bi vzg. ali pomočnica lahko uvajala svojega v vrtec. Lahko ga pa uvaja oče otroka. Kot vzgojiteljica itak navadno nimaš šans imeti dopust septembra saj je ta mesec ... pester.

clock-img

14.03.2007, 20:35

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ja saj to mi je jasno, samo mal sv... se mi zdi ker... Kot vzg. in pom. od staršev zahtevamo, da morajo otroke uvajati cca. 14 dni, me pa svojih še en teden ne mormo al kaj??? 

clock-img

14.03.2007, 20:43

clock-img

triša

pencil-img

550

Ja Sandra me te človeške dolžnosti ali pravice ne moremo imeti. Žalostno kaj ?

clock-img

14.03.2007, 20:50

clock-img

nynna

pencil-img

576

Jest sem uvjala malo pred koncem porodniške. Drugače pa dobijo pri nas lahko dopust tiste, ki 1 septembra nimajo novincev.

clock-img

14.03.2007, 20:54

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ja saj bi ga jaz tudi. Pa porodniško zaključim v začetku julija, tako da bi mogla že celo leto plačevat vrtec zanjga, pa tut poleti ga nima smisla vozit v vrtec, se bo že doma malo pomerkal. Pa saj bomo že nekako, mal me je zanimal, če je drugje tudi tako, (razen če nismo iz istega vrtcauser posted image ).

Hvala, lp

clock-img

14.03.2007, 22:03

clock-img

lex

pencil-img

6532

No pri nas se po kakšne uvajalnem tednu že lahko dobi dopust. Jaz sem ga "uvajala" 1 mesec preden sem šla nazaj, sicer je moral biti zaradi zdravstvenih problemov še 1 mesec doma, ampak je bilo čist OK - prvi dan je tulil ko nor, naslednji dan se ga niti slišalo ni več, pa še dojenja ni več rabil za spanje (beri ziza namesto duda). Je pa kruto ko svojega poslušaš v sosednjo igralnico celi ljubi dan. Tega drugi starši ne razumejo, ker oni gredo, sicer vznemirjeni, slišijo jih pa vseeno ne.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

15.03.2007, 07:58

clock-img

zlatolasska

pencil-img

226

Ja, v vrtcu, kjer sem delala lani, smo se tudi pogovarjale o tej temi. Da mame, ki so hotele uvajati svoje otroke v vrtec, tega niso mogle naredit... ampak so jih uvajali ocetje ali stari starsi. Po mojem mnenju je tole cist mimo. A ne obstaja rek, da moras najprej pocistiti pred svojim pragom? No, v vrtcih ocitno v marsicem ne poznajo tega reka,... :-(

http://elly-zlatolasska.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem