writing-img

vzglavnik-kdaj?

clock-img

01.11.2007, 21:17

clock-img

kamy

pencil-img

132

Pozdravček!
Zanima ne, kdaj dati user posted image  prv blazino za vzglavje? Stara je 9m in ne vem, če je že primeren čas. Ali je bolje, da je sploh ne navadim nanj?

Lp,Kamy

clock-img

01.11.2007, 21:22

clock-img

čaki

pencil-img

1009

moja ima 3 leta, pa še nima vzglavnika. ko bo enkrat težila zanj, ga ji bom pa dala

clock-img

01.11.2007, 21:26

clock-img

*Uršula*

pencil-img

237

Nam so na materinski rekli da otrok do 2 leta ne sme imeti vzglavnika. Jaz ga moji user posted image  še ne bom dala - stara je 15 mesecev.

clock-img

01.11.2007, 21:35

clock-img

zoom zoom

pencil-img

977

Naš ga je pri dveh letih hotel imet in ga od takrat naprej tudi ima.

clock-img

01.11.2007, 22:06

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem vzglavnik dala otrokom, ko so sami želeli. Mislim, da je bilo to okrog 1,5 - 2 leti. Prej so spali le na bombažni plenički.
Ti le še počakaj z vzglavnikom. Tako hitro bi ga dala le, če bi otrok bolehal npr. za bronhitisom - takrat pa je bolje, da otrok leži z vzdignjenim vzglavjem - ti to pediater itak pove.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

02.11.2007, 06:37

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pri nas še pri 3,5letih ne kaže želje po vzglavniku...

clock-img

02.11.2007, 06:58

clock-img

muha1

pencil-img

666

Tudi jaz sem rekla, da ji čim dlje ne dam vzglavnika. Pol pa je pri dveh letih bila tako prehlajena, da je komaj dihala. Seveda smo ji dvignili vzglavje. Posledica je, da se je navadila na vzglavnik.

clock-img

02.11.2007, 07:05

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi smo dali vzglavnik že pri kakšnih 6 mesecih, vendar govorim to o tistem čisto tankem, debelem ca 1 cm. Pravi vzglavnik pa nekje okrog 2 let, če se prav spomnim.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem