cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vzglavnik

clock-img

22.06.2008, 17:55

clock-img

miglic

pencil-img

17

Ojla

Zanima me kdaj ste svojim otrokom dale vzglavnike? Im kakšne ste kupile in kje?

Hvala za odgovore

< Sporočilo je popravil miglic -- 22.6.2008 17:59:45 >

clock-img

22.06.2008, 19:23

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Jaz sem mu eno tako mini blazinco (cca. 50x30) začela dajati nekje po prvem letu starosti. Je pa bila ta blazinca v kompletu posteljnine (Aljaž se mi zdi, da se ji reče). 

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

23.06.2008, 14:21

clock-img

honey

pencil-img

2567

Naš je otroški vzglavnik (od Odeje) dobil že zelo kmalu - mislim da nekje pri 5 mesecih. Ker je imel rahle probleme z dihanjem, je pediatrinja svetovala vzglavnik - ne previsok, ampak ravno toliko, da je. In je res dober.

clock-img

23.06.2008, 18:44

clock-img

Nina00

pencil-img

2841

Naš pri letu in pol spi brez vzglavnika. Tudi, če bi ga mu dala, bi bila bolj kratek čas na njem glava, potem pa rit, pa noge,... user posted image  ker se med spanjem vrti v vse smeri.

clock-img

23.06.2008, 22:45

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Naš pri letu in pol spi brez vzglavnika. Tudi, če bi ga mu dala, bi bila bolj kratek čas na njem glava, potem pa rit, pa noge,... user posted image  ker se med spanjem vrti v vse smeri.

Enako.

clock-img

05.07.2008, 14:58

clock-img

Nikita22

pencil-img

9

V Bušijuimajo take vzglavnike s spominsko peno, da se otroku čisto prilagodi. Piše, da so že od 0 naprej lahko. Tudi da preprečijo sindrom ploske glave

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem