writing-img

vzglavnik

clock-img

24.11.2008, 09:30

clock-img

deja87

pencil-img

117

hej
pri kolkih mescih ste ve dale vzglavnik vasim malckom?user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2008, 09:34

clock-img

Anonimen

Mislim da malo pred 4. mesecem ampak to je tanek vzglavnik, ki podpira vrat, glavca je pa v bistvu v vodoravnem položaju.

clock-img

24.11.2008, 10:05

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Star je 3 leta, pa ga še nima.

clock-img

24.11.2008, 10:56

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Naša bo 11 mesecev, pa ga še nima in ji ga tudi še ne mislim kmalu dati. 

clock-img

24.11.2008, 10:58

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

Hubi kaj pa ima potem tvoja, a samo jogi rjuho? Ker moja dva sta do zdaj imela tudi samo pleničko...zadnjič si jo je pa en zavil okoli vratu in od takrat ne upam več pleničko dat...Če pa spi samo na jogi rjuhi, je pa ta takoj umazana (npr. se kaj poslinita). In tudi jaz sem razmišljala, a jima dam že kar kakšen povšet ali kaj....user posted image  

clock-img

24.11.2008, 12:51

clock-img

the laura

pencil-img

71

Jst dam tamalemu majhno brisačko in čez planičko na pol, seveda, pa jo močno zatlačim med jogi in vetrolovom. Meni pomaga, da ni takoj umazan jogi oz. prevlega za jogi

clock-img

24.11.2008, 12:52

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Čimpozneje, ša najmanj takega, ki podpira vrat.user posted image

Velika rit je velika stvar.

clock-img

24.11.2008, 13:46

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Ji ga še dolgo dolgo ne mislim dati. Jaz osebno sem spala brez vzglavnika do pubertete, ko sem seveda začela gledati TV iz postelje,... pa vse ostale neumnosti, ki sodijo zraven... pa sem potem zaspala tako, gledajoč TV user posted image . No ja no, saj imam zato podpis.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

24.11.2008, 14:40

clock-img

jajula

pencil-img

1191

mi ga tud nimamo.

clock-img

24.11.2008, 22:07

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Pri letu in pol. Kupila pa sem čisto tankega.

clock-img

24.11.2008, 22:10

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: ZvezdicaZaspankaHubi kaj pa ima potem tvoja, a samo jogi rjuho? Ker moja dva sta do zdaj imela tudi samo pleničko...zadnjič si jo je pa en zavil okoli vratu in od takrat ne upam več pleničko dat...Če pa spi samo na jogi rjuhi, je pa ta takoj umazana (npr. se kaj poslinita). In tudi jaz sem razmišljala, a jima dam že kar kakšen povšet ali kaj....user posted image  

Moja je imela pleničko, dokler je še bila čisto majhna, zdaj pa že nekaj časa nima nič - samo jogi rjuho - jo pač večkrat menjam. Je pa res, da je sicer tako ali tako nič ne poslini in ni umazana.

clock-img

24.11.2008, 22:11

clock-img

gruška

pencil-img

1774

Moji so stari 7,5let, 4 leta in 1 leto pa ga noben nima ... no, pa saj tudi midva spiva brez ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem