writing-img

vzglavniki

clock-img

11.04.2008, 14:20

clock-img

monika trtnik

pencil-img

66

Kdaj se otroku lahko da vzglavnik,pri 14,mesecih ima nasa pikica se vedno za                                                vzglavnik le plenicko,ko pa je pr nama v postelju je zelo rada na vzlavniku!je                                                    tak otrok premajhen za vzglavnik?hvala

clock-img

11.04.2008, 14:37

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

vzglavniki se odsvetujejo, mislim, da do 3 leta, če ne še kakšno leto več......naša 12m spi na posteljici, na goli rjuhci s tem, da ima ležišče malenkost dvignjeno...

clock-img

12.04.2008, 13:14

clock-img

Bojananika

pencil-img

53

Mi smo imeli en čisto tanek vzglavnik, glih toliko, da je bil nekje do 20m, potem je pa začela najine vzglavnike k sebi nositi, tako da sem ji kupila velikega in je nekaj časa zelo lepo spala na njem. Pol je začela zbolevati in pri nama spati in trenutno 23m uporablja tri različne vzglavnike, npr sredi noči se zbudi in mi pokaže katerega hoče imeti, največrat spi na enem takem srednje velikem in mehkem, da pa ne rečem, da ima najraje noge goruser posted image

clock-img

13.04.2008, 22:26

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Naš povštra nima, si ga je pa sam nadomestil z bibo, ki smo jo dobili pri telegramu. Ponavadi si jo stlači pod trebušček in glavi in spi klečeuser posted image

clock-img

13.04.2008, 22:47

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Pa spi pri miru v postelji? Jaz sem ga naši dala šele okoli 2,5 leta, ker prej ni imelo smisla, ker se je ponavadi obrnila za 180°. Sem jo pa potem nekaj časa opazovala, da si je podzavestno tlačila pliškote pod glavo. Torej ji je pasalo imet nekaj pod glavo, pa sem ji ga dala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem