cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vzmetnice iz lidla in hofra?

clock-img

12.01.2011, 12:50

clock-img

KRISSY

pencil-img

67

živjo,
mene pa zanima če je katera kupila te vzmetnice ki jih prodajajo v lidlu ali hoferju in je z njo zadovoljna? kupujem eno vzmetnico, prvo za mojga 3letnika in se ne vem odločit. nebi rada dajala tm nad 120 eur.

clock-img

12.01.2011, 14:21

clock-img

TDTP

pencil-img

366

sinu sva kupila vzetnico, srednje kvalitete dala zanjo mislim da okrog 200 evrov. Kupila sva jo v trgovini z pohištvom, tam kjer sva kupila sobico, misleč da je malo boljša. Hčeri pa lani iz hoferja, ki je bila že znižana iz 60 na 30 evrov. Dosti bolj sva zadovoljna z hčerino. Na eni strani ima celo volno za pozimi, na drugi pa bombaž za poleti in dosti bolj kompaktna je. Škoda da ne prodajajo v hofferju  še vzmetnic mere 140*200, ker mi jo ziher kupla še za sina.

clock-img

12.01.2011, 14:31

clock-img

KRISSY

pencil-img

67

TDTP hvala za info. ali je katera izmed teh dveh:
jutr majo v hoferju vzmetnico http://hofer.si/si/html/offers/58_19799.htm
drug teden pa v lidlu tole: http://www.lidl.si/cps/rde/xchg/lidl_si/hs.xsl/index_15575.htm

razlika v ceni je za skoraj 100 eur.

clock-img

12.01.2011, 16:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.01.2011, 16:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.01.2011, 20:44

clock-img

janapan

pencil-img

823

jaz jo mam iz hoferja in hči 3,5 leta na njej spi kot top. Kupla pa sem še malo debelejši nadjogi...pač tako imamo navado....

clock-img

14.01.2011, 09:01

clock-img

KRISSY

pencil-img

67

ja lidllova je kr dost. očitno ne ponujajo vedno enakih, se vseeno mal razlikujejo po materialih itd.. user posted image

jaz sem za 3 leta dobila od kolegice en jogi, ki ji je delal napoto v garaži. bomo vidli kako se bo obnesel. drgač pa, ko bomo rabili gremo kr u hofer alpa lidl, glede na pohvale ;)

clock-img

14.01.2011, 11:19

clock-img

ely*

pencil-img

221

moja mama ima hoferjevo in jo samo hvali

clock-img

15.01.2011, 00:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem