cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vzvratno ogledalo

clock-img

07.09.2007, 15:26

clock-img

Jasmina82

pencil-img

30

Pozdravljeni!
Zanima me, kje se da kupiti dodatno vzvratno ogledalo, da vidim otroka v lupinici na zadnjem sedezu kaj počne? Hvala za odgovore!
Lep pozdrav

clock-img

07.09.2007, 15:27

clock-img

borci

pencil-img

106

V baby centru bi ga mogli imet.

clock-img

07.09.2007, 18:22

clock-img

majrim

pencil-img

3991

v baby centru je v akciji...mi smo ga dva dni nazaj kupli user posted image user posted image user posted image ...super je zdajuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

07.09.2007, 20:30

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Mi ga imamo iz baby centra, ampak so nas na tehničnem opozorili, da za to lahko plačamo kazen, ker ogledalo ni homologiranouser posted image  in zato prepovedano za uporabo. Pa menda je kazen kar visoka. Ja, sicer pa je super.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

11.09.2007, 14:39

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Hahaha, to bi pa rad videl, ja. Ker bedak je pa to rekel?

Dej nehi, saj imaš originalno ogledalo nedotaknjeno. Potemtakem nebi smeli imeti tudi prevlek na sedežih. Jao, ej.

PS: Tudi jaz kupil tega v akciji in se mu vidi cenenost, bo pa zadovoljiv. Edino eden od obeh se noče prisesat. Mislim da bomo reklamirali.

clock-img

11.09.2007, 19:56

clock-img

atteya

pencil-img

130

ojej, na tehničnem imajo nekje nekoga, ki pojma nima.
Za tako reč ni potrebna homologacija, edinole, če se ti zapiči policaj vanjo, potem jo snameš dol in je to to, ti nič ne more, tako je po zakonu. Odpelješ se naprej in jo za ovinkom zmontiraš nazaj. Seveda, če je sploh potrebno.
Še dobro, da na tehničnem niso zahteval homologacije za obesek, ki ga morebiti imaš obešenega na ogledalu ali pa za kake plišaste živalice, ki visijo po steklih.user posted image user posted image

clock-img

14.09.2007, 21:08

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Mi imamo tole reč iz bušija, pa ni ne vem kaj.Se je mali hitro naveliču, pa ga je žaba jezila, smo jo mogli dat stran.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem