cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

waldorfska šola na Gorenjskem

clock-img

06.02.2008, 21:11

clock-img

malamala

pencil-img

30

Za tiste, ki jih zanima - Waldorfska šola na Gorenjskem (Jesenice) vpisuje v 1. in 2. razred. Več na
http://www.waldorf.si/

clock-img

06.02.2008, 21:17

clock-img

Anonimen

Ja, res škoda, ker so izbrali Jesenice.

clock-img

06.02.2008, 22:01

clock-img

darja72

pencil-img

614

Se strinjam s tabo, Splišni.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

06.02.2008, 22:04

clock-img

Anonimen

a ni blo rečen da bo na bledu? nič jasno!

clock-img

06.02.2008, 23:11

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Tudi jaz se spomnim za Bled, tako da sem prav presenečena, da so izbrali Jesenice. No, ja jaz svojih otrok ne bom vozila tja....

clock-img

07.02.2008, 07:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

a ni blo rečen da bo na bledu? nič jasno!

Ja, je bila opcija. In bilo to v redu, ker je nekje na pol med Kranjem in Jesenicami. No, saj meni bi itak bilo predaleč, poznam jih pa nekaj, ki bi otroke vpisale, če bi bila šola na Bledu.

Bomo videli, koliko bo kaj na Jesenicah zanimanja.

clock-img

07.02.2008, 12:31

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Mene pa zanima zakaj bi izbrale W šolo.Tako firbčna sem, imamo sicer ša 3 leta za to odločitev.Eni pravijo, da so potem v srednji šoli izgubljeni.Torej vaša mnenja.

clock-img

07.02.2008, 21:47

clock-img

Anonimen

Če jaz odgovorim: ne vem, če bi ga vpisala, če bi šola bila v Kranju. Premalo vem o tem. Bi se pa v tem primeru gotovo pozanimala.

Nekaj smo že govorle o waldorfski pedagogiki tule na RR.

clock-img

07.02.2008, 22:55

clock-img

kalipso

pencil-img

20

No jaz sem imela v času študija spoznati delovanje Waldorfske šole. Sej ni napačna, vendar tam posvečajo preveč časa drugim stvarem kot izobraževanju. Temelji pa na duhovnosti. Stvar je v tem, da učenci nimajo dovolj podlage za nadaljnje šolanje in so ponavadi manj uspešni. Je pa primeren za učence, ki počasneje usvajajo znanja, ker je šola lažja.
No, preberite si kaj o tej šoli, sej obstajajo tudi knjige, je čist nekaj posebnega. Ampak jaz se ne bi odločila za to šolo. LP

Zara, ti si najina največja sreča!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem