writing-img

wc

clock-img

30.07.2008, 21:48

clock-img

TAŠKI

pencil-img

163

Rabim hitro pomoč,pa me prestavite ,če bo treba.Namreč v wc nam je padla wc obešanka,bolj majhna je in sedaj je zamašila wc.Kako rešiti zadevo,imate mogoče izkušnje s tem?user posted image Hvala.

clock-img

30.07.2008, 21:52

clock-img

Anonimen

roko v wc pa pošlatej če dosežeš v sifon. če ne pol pa vzem eno žico, jo ukrivi v kavelj in probaj s tistim ven izbezat. vrjetno se je zataknila nekje v sifonu.

clock-img

30.07.2008, 21:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Z žico - malo daljšo in trdo (da se ne zvija)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

30.07.2008, 22:00

clock-img

TAŠKI

pencil-img

163

Točno to sem naredila,vse že prej a se ne premakne,verjetno je globoko v sifonu,nekje zataknjena? Tudi curek vode ne pomaga.

clock-img

30.07.2008, 22:03

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Pol pa nič kakat pa lulat pa takoj zjutraj majstra klicat, da pride stvar razbit. AMpak ko meni pade obešanka dol, jo z lahkoto z roko zagrabim.

clock-img

30.07.2008, 22:07

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Točno to se je nam naredilo. Ni pomagalo drugo, kot da smo školjko sneli in je bila na srečo v tistem prvem zavoju.

clock-img

30.07.2008, 22:11

clock-img

TAŠKI

pencil-img

163

Prejpni,dan sem jo z lahkoto dosegla in jo vzela ven,mater pa ne ,da bo jo stran dala,danes pa je malemu spet padla in jo je hitro odneslo naprej.Tolk sem jezna.sem že vse probala,pa še moj pizdi nameuser posted image .

clock-img

30.07.2008, 22:15

clock-img

TAŠKI

pencil-img

163

Tudi sama sem pomislila ,da edino mi še ostane,da odšravfamo školko .Moj pizdi,da on ne bo to rihtal,ker sem tako nepazljiva,upam,da se nam poštimauser posted image ,decu bom pa pokazala svoje,mater k ,da sam zanalašč to naredila.

clock-img

30.07.2008, 22:16

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: TAŠKI

Prejpni,dan sem jo z lahkoto dosegla in jo vzela ven,mater pa ne ,da bo jo stran dala,danes pa je malemu spet padla in jo je hitro odneslo naprej.Tolk sem jezna.sem že vse probala,pa še moj pizdi nameuser posted image .

Ah, steraj ga nekam...kaj se ima pa pizdit? To je pa res stvar, ki se lahko vsakemu zgodi, sploh pa otroku. ne sekiraj se.

clock-img

30.07.2008, 22:29

clock-img

TAŠKI

pencil-img

163

Imaš prav,bom rešila zadevo ,njega pares nekam sterala.Mater k da sam jaz uporabljam wc ,on pa sploh ne.user posted image Volga,da sama malo posmetim,dobro razmišljaš,fajn punca si.user posted image

clock-img

30.07.2008, 22:31

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Imaš prav,bom rešila zadevo ,njega pares nekam sterala.Mater k da sam jaz uporabljam wc ,on pa sploh ne.user posted image Volga,da sama malo posmetim,dobro razmišljaš,fajn punca si.user posted image

Ah, punči, to so izkušnje user posted image

clock-img

30.07.2008, 22:36

clock-img

TAŠKI

pencil-img

163

No pol pa upam,da tudi te izkušnje mene kaj naučijo.Pa loh bi bla drgačna,ker nisem več rosno mlada,pa še zdaj ne znam ornk po miz udarit.

clock-img

30.07.2008, 22:42

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

mislim, da ti ne manjka dosti, da se naučiš po mizi tolčt... sam da ti ne pride potem preveč v navado user posted image

clock-img

30.07.2008, 22:43

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

aja, baje Mr. Muscolo odmaši vse odtoke..... je vredno probati user posted image

clock-img

30.07.2008, 23:12

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

aja, baje Mr. Muscolo odmaši vse odtoke..... je vredno probati user posted image

Ljubi dela, ki jih vi sovražite! user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

30.07.2008, 23:17

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

No pol pa upam,da tudi te izkušnje mene kaj naučijo.Pa loh bi bla drgačna,ker nisem več rosno mlada,pa še zdaj ne znam ornk po miz udarit.

Ah ne, ne. Si Volgo malo narobe zastopla. Ona je mislila te toaletne izkušnje. Saj veš, drek gor, drek dol, pa papir sem, driska tja..

clock-img

31.07.2008, 07:02

clock-img

TAŠKI

pencil-img

163

Ne sem ,kar prav razumela,čisto vse izkušnje v tej situaciji mi bodo prišle prav.user posted image

clock-img

31.07.2008, 07:04

clock-img

TAŠKI

pencil-img

163

Bom probala še tega strica Muscola,upam,da me bo bolj ubogaluser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem