writing-img

x-y mesečki

clock-img

08.03.2006, 00:54

clock-img

elenš

pencil-img

10

mamice pofočkajte svoje sončke .moja bo stara aprila dve leti in je pravi navihanc.Grabi jo trma in hoče naredit vse po svoje .
Kakšni so pa vašiuser posted image ?

POFOČKAJTE JIH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2006, 06:58

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Sin je bil star 7 let, hči bo sept. pet in še ena hči bo maja eno leto.

JUPI!!!!user posted image

clock-img

08.03.2006, 07:46

clock-img

dory

pencil-img

8852

Moj bo konec aprila star dve leti in je opica in bik v enem user posted image user posted image

clock-img

08.03.2006, 08:43

clock-img

mala

pencil-img

913

naš sinko je bil decembra star dve letiuser posted image , tamala pa bo maja upihnila prvo svečkouser posted image

clock-img

08.03.2006, 09:58

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Moja hčerka bo julija stara dve leti in je resnično zelo priden otrok...Sploh sedaj ko je začela spati celo noč...user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

08.03.2006, 12:14

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ena hčera bo stara maja 9 let in je že prava afna user posted image , sicer pa pridna, le včasih lena za pospravljanje,
sin bo septembra star 8 let in je že skoraj pavi 'ded' user posted image , drugače tudi priden rad sesa, pomaga kuhat,
druga hčera pa bo junija upihnila 1. svečko in je pravi mali angelček. Začela je spat celo noč, čez dan pa tudi pridna (zaenkrat).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

08.03.2006, 13:39

clock-img

elenš

pencil-img

10

KAJ VSE PA ŽE ZNAJO SEDAJ PRI2 LETIH VAŠIuser posted image
A STE ŽE DOBLEuser posted image OD SVOJIH DRAGIH
GREMO MAL ČVEKAT

clock-img

08.03.2006, 21:09

clock-img

Anol

pencil-img

299

Naš piki miki bo pa avgusta star dve leti. Zna biti velik sonček, zadnje časa pa pokaže tudi svoj rožičke user posted image .

clock-img

08.03.2006, 23:40

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tastarejši bo maja 6,tamlajši pa septembra 4.
Prava navihančka.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

09.03.2006, 08:07

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Naša je stara 1 leto in 9 mescev, je prava navihanka, sam poje in zadnje čase bi sam kuhala župce in dojenčka vozila na sprehod user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

09.03.2006, 14:24

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Najina princeska je stara 1,5 leta in je najbolj pridna punčka na celem svetu. Cel dan bi pucala, pospravljalauser posted image razen kadar kaj riše ali je za knjiigami. Knjige so edino, kar jo zanima ves dan, cel dan, ob vsaki uri, dan za dnemuser posted image Upam, da bo to ostalouser posted image Rada ima živali, in enostavno obožuje svojouser posted image Taro. Občasno pelje na sprehod tudi svoje pupice(dojenčke) in skuha kavico za obiske(za mamico pa juhcouser posted image ).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem