cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

z Dabrostonom končala; kaj pa zdaj???

clock-img

22.09.2007, 15:10

clock-img

pokec

pencil-img

37

Po treh mesecih jemanja Dabrostona sem včeraj spet dobilauser posted image . V tem tednu se imam namen naročit pri ginekologinji pa me zanima, kaj je zdaj naslednja faza. Ali se na navadenem ginekološkem pregledu, z ultrazvokom, vidi če imam slučajno pregrado ali policistične jajčnike? Malo sem res že obupana še bolj pa zaradi naše 3 letnice, ki vztrajno navija za bratca ali sestrico. No lep dan želim vsem.

clock-img

22.09.2007, 17:19

clock-img

čaki

pencil-img

1009

jaz  sem po dabrostonu dobila klomifen.

clock-img

26.09.2007, 10:47

clock-img

barbaraj

pencil-img

29

Jaz tud mam dabroston, sicer prvi mesec. pa mi je ginekologinja kr takoj dala napotnico za kliniko za neplodnost da se morm naročit, če slučajno ne bo nič.

clock-img

26.09.2007, 11:17

clock-img

Anonimen

na vaginalnem UZ se vidi pregrada in PCO, vendar za pregrado mora pogledati v pravem delu ciklusa (sam več ne vem ali pred ali po ovulacijiuser posted image )

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem