writing-img

z alternativo do zanositve

clock-img

27.02.2007, 06:51

clock-img

mozart

pencil-img

185

Drage moje, ali vam kdaj pride, da imate vsega dovoljuser posted image . Vedno bolj pogosto se sprašujem, ker pravijo da je vsaka stvar za nekaj dobra, kaj je tu tako dobrega, da moramo prestajati tako trnjevo pot do tako željenih user posted image . Leta tečejo, mi pa še vedno v začaranem kroguuser posted image user posted image ??!!

Dajte nas potolažit tiste, ki vam je skoraj iz nemogočega uspelo mogoče,Kakšno alternativo ste uporabljale.........vsaka tolažilna beseda je dobrodošla. Fosilka je pač fosilka.

l.p.

clock-img

27.02.2007, 08:22

clock-img

Anonimen

Priporočam ti bioterapijo pri Tomislavu Brumcu v Podčetrtku. Če te kaj več zanima pa mi napiši na zasebna sporočila.

clock-img

27.02.2007, 10:37

clock-img

leli

pencil-img

49

Punce jaz bom zdaj nekaj probala in če bo uspelo vam javim.Tudi jaz imam dovolj čakanja in sem se odločila da bom zanosila naravno in to do poletja.

clock-img

27.02.2007, 10:51

clock-img

leli

pencil-img

49

Pravkar sem tudi bila na eni hrvaški strani za bodoče mamice in sem našla zelo zanimiv link za  zanositev po Jonasovi metodi.lunarium.co.uk/jonas.php

< Sporočilo je popravil leli -- 27.2.2007 10:53:05 >

clock-img

27.02.2007, 11:53

clock-img

mimikimi

pencil-img

200

leli: a datumi v tabeli povejo kdaj moraš otročka delat ali kaj?user posted image

Angeli smo,
a le z enim krilom.
Da bi mogli poleteti,
se moramo objeti.

clock-img

27.02.2007, 12:12

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Ta Jonasova metoda pri meni nič ne pomaga. user posted image
LP

lana38

clock-img

28.02.2007, 19:54

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: kim22

Priporočam ti bioterapijo pri Tomislavu Brumcu v Podčetrtku.

user posted image  men tut to ni pomagalo!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

28.02.2007, 19:59

clock-img

pika74

pencil-img

6782

"Moja alternativa" sta edin optimizem in vztrajnost, prvega se oklepam kolkr se le da... akmpak včasih tud optimizem pobegne in takrat stisnem zobe in in primem "drugega" za roko in grem naprej... na naslednjo punkcijouser posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

28.02.2007, 23:09

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

"Moja alternativa" sta edin optimizem in vztrajnost, prvega se oklepam kolkr se le da... akmpak včasih tud optimizem pobegne in takrat stisnem zobe in in primem "drugega" za roko in grem naprej... na naslednjo punkcijouser posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem