writing-img

začetek?!?

clock-img

10.06.2005, 09:59

clock-img

NINA977

pencil-img

36

Pozdravljene!

Imam eno vprašanje, no v bistvu me zanima vaše mnenje.
Sem v 38 tednu in včeraj sem imela CTG, UZ in pregled. G je rekla, da je možnost začetka poroda. Popoldne in danes zjutraj sem imela tudi rahel obarvan izcedek, ponoči sem se zbujala z bolečinami v trebuhu - ampak nič rednega. Mi pa večkrat otrdi trebuh brez bolečin. Ne vem ali se to lahko še zavleče par dni ali tednov:zmeden2:.
Ali je boljše, če ostanem doma ali lahko grem po opravkih v mesto?

pozdravčke vsem skupaj, Nina

clock-img

10.06.2005, 10:42

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

jaz nebi šla po opravkih. Rahlo obarvan izcedek pomeni da se je vse skupaj začelo.

Počakaj na redne popadke. na žalost pa se lako vleče vse še kakšen dan ali dva. ni po nujno

clock-img

10.06.2005, 12:11

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Lahko da se vleče lahko da ne, jaz sem že imela izcedek in sem še kar nekaj brzela naokrog, sem pa imela srečo da mi je voda odtekla doma, ker če te zaloti sredi pločnika,to po mojem ni glih fajn. Ni nujno da ti odteče, ampak,če ti slučajno. To lije kot iz škafa. Ostani raje doma, boš potem z vozičkom po opravkih tekala.
Vso srečo:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

10.06.2005, 12:23

clock-img

NINA977

pencil-img

36

Hvala vama. Sem kar doma rajši ostala, pa tudi boli me vse okrog trebuha. Bom šla rajši počivat.:)

lp nina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem