cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

začetek nosečnosti

clock-img

17.03.2007, 20:55

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Pozdravček.

Zanima me, če vas kdaj ščemi v trebuščku. Sem čisto na začetku nosečnosti in me na čase tako malo peče in skeli. Pa da o prsih sploh ne govorim.... po cele dneve me bolijo. Pa križ......ojojoj. Slabo pa mi ni...
Kako kaj vi prenašate nosečnost?

clock-img

17.03.2007, 22:33

clock-img

MIASE

pencil-img

37

hej!!!
Najprej čestitke!!!!!user posted image Moram rečt, da je bila moja nosečnost čisto na začetku tudi nekoliko neprijetna, čeprav občutek sreče naredi svoj čar. Tudi mene so bolele prsi, slabo mi je bilo, hormončki so divjali. Toda to je trajalo le kratek čas morda prve tri mesce potem pa se mi zdi, da kar zacvetiš. Sem v 32.tednu in zaenkrat nimam nobenih težav. Imam še kar dovolj energije in psihično se počutim ok. No ja z izjemo dnevov ko so hormončki v igri in je moje razpoloženje nekoliko neuravnovešeno. Ampak se da preživet. Želim ti čimlepšo nosečnost in da jo boš izkoristila kar se da umirjeno in sproščeno.

clock-img

17.03.2007, 23:02

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Js sem na začetku imela kar velikokrat takšne rahle bolečine v spodnjem delu trebuha, ko se mi je maternica raztezala, potem je bilo pa tega vse manj.

Želim ti lepo nosečnost! user posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

18.03.2007, 06:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

To je zato, ker se maternica razteza, jaz sem to čutila kar dolgo. Pa hitro se mi je zaoblil trebušček.

clock-img

18.03.2007, 10:02

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Tudi mene to boli, sem zdaj že v 7 tednu pa še kar čutim tu pa tam kateri dan ,na samem začetku pa kar konstantno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem