cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

začetek postopka IVF

clock-img

29.10.2007, 08:31

clock-img

luna2007

pencil-img

14

Imam eno vprašanje in sicer me zanima, če mogoče katera ve, kaj se bo ¨dogajalo¨ na pregledu?
Sem v postopku za  ivf in 16.11. grem v Leonišče z vsemi izvidi, odobreno komisijo,... V bisvu sem sedaj v postpku in  to bo prvi obisk, pa me zanima kaj lahko pričakujem. Kakšen pregled ali je to samo posvet ali kaj?!
Za odgovore se vam že v neprej zahvaljujem, Luna 

clock-img

29.10.2007, 10:14

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Nisem v Lj.ampak pri Rešu, zato ne vem točno, če so postopki isti. Mislim pa, da če imaš že vse izvide in preglede za seboj si že zrela za špikanje.
Srečno in uspešno špikanje ti želimuser posted image . LP

clock-img

29.10.2007, 11:43

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Luna,

jaz sem tudi v postopku na GK. Ko boš šla v Leonišče, ti bodo pregledali izvide in ti določili datum, kdaj greš v postopek, običajno se čaka cca 2 meseca, lahko pa tudi prej. Vsekakor pa boš morala počakati na user posted image , potem pa boš začela z dolgim ali pa kratkim postopkom. Dolgega začneš z drogiranjem 22 dan ciklusa, s kratkim pa 2 dan ciklusa.
Upam, da sem ti vsaj malo odgovorila.

clock-img

29.10.2007, 12:38

clock-img

luna2007

pencil-img

14

Hvala kajsica!
Ja si mi veliko pomagala, tako, da sedaj vsaj približno vem kaj me čaka.

Hvala še enkrat. Upam, da ti / vama čimprej uspe da in da se ti ne bo treba ne vem kako dolgo drogirati!!!
lp, Luna

clock-img

29.10.2007, 16:31

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Punce, pozdravljene. Tudi jaz grem v postopek v LJ. Zanima pa me, kako dolgo traja zadeva od prvega obiska do dejanske punkcije in ET-ja. Hvala. user posted image

clock-img

29.10.2007, 17:43

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Mihi 78!

Katerega obiska, prvega prvega ali ko že imaš vse preglede za seboj in tudi izvide za spolno prenosljive bolezni in potrdilo od konzilija?

clock-img

30.10.2007, 20:13

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Kajsica, jaz te izvide že imam, ampak iz MB. Vmes sem menjala osebnega G, ki mi je priporočal LJ pa še neke dodatne preiskave za moža, ki ima eno kronično bolezen in se zdravi s citostatiki, podobno kemoterapiji, samo da je v tabletah.  Pa sam je delal v LJ in bo osebno poklicaluser posted image user posted image . Me je skoraj kap, da se je tako zavzel zame. Jaz še tega od zdravnika nisem doživela.
Pravzaprav me potem zanima oboje. Čakanje z izvidi in brez. Ampak mislim, da bodo tak ponovili preiskave, tako da se lahko pripravim na čakanje. Računam nekje slabo leto. Seveda pa upam, da bo manj. LP

clock-img

31.10.2007, 19:41

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Mihi 78,

imaš ZS

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem