writing-img

začimbe v lončku

clock-img

06.04.2007, 10:54

clock-img

Anonimen

Ima katera posejane?? In? Kako uspevajo??

Tud sama razmišljam, da bi jih imela doma v lončku.. kje ste pa kupile seme al karkoli se že kupi??user posted image

clock-img

06.04.2007, 10:59

clock-img

NAVT

pencil-img

713

Kupiš kar male rastlinice v lončkih. Tako kot kakšno lončnico. Bazilika je kar občutljiva v lončku. Potrebuje precej vlage, ko pa zalivaš voda odteče. Rožmarin in timijan sta kar hvaležna. Tudi peteršilj po moje lepo preživi. Načeloma so začimbe močnejšega vonja in okusa (več eteričnega olja), če os obsijane s soncem. Le bazilika ne mara direktnega sonca. Pri njej še pazi, da redno odstranjuješ vršičke. Pa kupi tako brez vršičkov, sploh pa ne take, pri kateri so na vršičkih pognali že cvetki. Pol gre vsa energija v cvet, ne pa v listke.

clock-img

06.04.2007, 11:00

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Jaz sem pred kratkim kupila baziliko - ampak je že bila v lončku. Pa mi jo je po enem tednu user posted image  vzel!? user posted image  

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

clock-img

06.04.2007, 11:32

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Jaz imam baziliko in drobnjak v lončku na okenski polici, pa mi dobro uspevata. Res pa je, da sem sadike dobila od tašče, ki ju ima na vrtu.

clock-img

07.04.2007, 11:36

clock-img

jasnika

pencil-img

887

mi mamo baziliko, drobnjak, krešo, peteršilj v kuhinji na oknu, kupila sma seme in vse lepo uspeva, pa še poceni je, pa takoj sveže pr roki

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

clock-img

07.04.2007, 11:47

clock-img

hanakz

pencil-img

52

Mi imamo polno začimb in sicer baziliko, timijan, origano, meliso, drobnjak, rožmarin, krešo, sivko, edino peteršilj imamo na vrtu. Zaenkrat lepo uspevajo, le rožmarin nam je čez zimo pobralo, pa sem že novega nabavil. Brez vseh teh začimb si sploh ne predstavljam več kuhanja, pa še na terasi poleti lepo diši.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem