cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zaščita pred soncem in klopi

clock-img

28.05.2008, 06:45

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

Prosim vas takoj za odgovor.
Danes grejo otroci v šoli nekam ven , pa jih je treba zaščititi pred soncem in klopi. S čim se prvo namaže ali je vseeno.?

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

clock-img

28.05.2008, 08:33

clock-img

ninataja

pencil-img

434

Glede sončnih krem, mi je tale članek dal misliti ... http://24ur.com/novice/slovenija/najboljsa-je-najcenejsa-krema-za-soncenje.html

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

clock-img

28.05.2008, 09:00

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Proti klopom se je naš škrat šprical po obleki (čevlji, hlače..), s sončno kremp pa se je mazal po koži, tako da je bilo vseeno s čim se je prvo.
srečno

srečna

clock-img

28.05.2008, 09:07

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Pa kaj pa vem. Proti klopom nobena žavba ne pomaga. Mogoče ga preventivno našpricaš s sprejem proti klopom, ko pride domov ga pa temeljito pregledaš, potem pa še stuširaš. Proti soncu imaš pa kreme z zaščitnim faktorjem.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem