writing-img

zaščita za avtomobilski pas

clock-img

10.11.2009, 13:08

clock-img

livia

pencil-img

2395

Našo večjo punco bomo prestavili v avtosedež 15-36kg. Pa sem gledala, da bi bilo fajn pas od avta s čim obložit, da jo ne reže. A se da to kje kupit? Je sploh smiselno?

clock-img

10.11.2009, 13:27

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Kje bi jo pa kaj rezalo?

clock-img

10.11.2009, 13:30

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Livia, jaz ima takšno zaščito zase. Ker sem bolj majhna in me potem rob pasu drgne po vratu.

Se pa da dobit nekaj podobnega temu: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=172849

Imajo tudi v trgovinah z avtomobilsko opremo.

Aja, pa ta v BC je tak zelo oblazinjen, jaz imam zase samo takega iz pliša, brez pojštrčka not.

clock-img

10.11.2009, 13:42

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

No,saj tega ne rabiš pri vseh sedežih
pri kiddyu otroka nič ne reže,pas se zatakne tam spodaj in otroka ne reže nič

je pa to drugače fajn zadevauser posted image

clock-img

10.11.2009, 13:43

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

ja, ledenaa, imaš prav.... res ne vemo točno, kaj je mislila avtorica teme.... meni je pač to padlo na pamet :)

clock-img

10.11.2009, 15:03

clock-img

livia

pencil-img

2395

Točno to sem mislila, kar si pripela.
Tega sem videla v BC v živo, pa mi je zgledal ful debel. Tudi naš pas se zatakne spodaj in naj ne bi rezal, kaj bo v resnici bomo pa videli. Imamo Roemerja oz ga še nimamo, še čakamo nanj.

clock-img

10.11.2009, 18:34

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Livia mi imamo Cybexa in dva MC- pri vseh treh jo pas reže po vratu (pa lahko zatikam v vse žive odprtine, naštimujem v vse žive strani in delam klobocije, kako bi pas drugače nastavila, da tega ne bi bilo...pa je vseeno), ampak to debelo zaščito flkne dol in konec- jo ne mara- zdaj ima itak bunde in dam pas pod ovratnik- tako da ni panike, do poletja pa upam, da najdem blazinco, ki bo tanka in skorajda neopaznauser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem