writing-img

zažgana ponev

clock-img

27.02.2008, 12:28

clock-img

travica

pencil-img

352

joj ta ringarajauser posted image
sem pozabila, da por kuham in je voda povrela in se mi vse prižgalo v ponev.
še jo lahko kako rešim?

clock-img

27.02.2008, 12:33

clock-img

massylou

pencil-img

539

Poznamo te situacije, ja user posted image

Meni rata:
1. Ali dam not meglio in pustim, da se pajsa čez noč pa pol zdrgnem
2. Dam not pralni prašek (kar veliko), pa vodo in na šporhet, da zavre. Ampak moraš bit poleg, ker zakipi huje kot mleko. Potem daš na mali ogenj in razpihaš peno, da vre samo. Tako gre praktično iz vseh piskrov dol zažganija, ampak je pa res, da je pralni prašek malo agresiven in tega ne delaj prepogosto, ker lahko uniči emajl.

Upam, da ti bo ratalo rešit pisker.

clock-img

27.02.2008, 12:34

clock-img

žigolino

pencil-img

386

Pora menda ne ,v ponev pa nalij vodo in malo arfa(če ga slučajno imaš)al pa kakšen drug detergent in vse skupaj kuhaj pa se bo odmočilo!!

clock-img

27.02.2008, 12:45

clock-img

pijja

pencil-img

356

Ali dam not meglio in pustim, da se pajsa čez noč pa pol zdrgnem
2. Dam not pralni prašek (kar veliko), pa vodo in na šporhet, da zavre. Ampak moraš bit poleg, ker zakipi huje kot mleko. Potem daš na mali ogenj in razpihaš peno, da vre samo. Tako gre praktično iz vseh piskrov dol zažganija, ampak je pa res, da je pralni prašek malo agresiven in tega ne delaj prepogosto, ker lahko uniči emajl.

IZVIRNO SPOROČILO: massylou

Poznamo te situacije, ja user posted image

Meni rata:
1. Ali dam not meglio in pustim, da se pajsa čez noč pa pol zdrgnem

Upam, da ti bo ratalo rešit pisker.

Oba primera sta fina.Res spravi vse vn,je kot nova.user posted image user posted image user posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

clock-img

27.02.2008, 15:11

clock-img

deja27

pencil-img

494

jaz sem tko krompir faj zapekla,pogled na posodouser posted image user posted image user posted image ,se sploh nisem spraševala kaj nardit??sam v smetiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2008, 17:21

clock-img

M1987

pencil-img

656

Dobro dokler posodo zažgeš - še razumeš, a kaj ko tašči zažgeš sesalec, ko je na dopustu? user posted image user posted image  Jah... Se zgodi. Je bila ful vesela, ko je prišla domov. user posted image  Saj smo samo cev zamenjalo pa je bilo user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

27.02.2008, 17:26

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Če je teflonska, potem z njo v smeti. Ker samo tja spada glede na posledice uživanja hrane, ki bi jo na taki ponvi delala v prihodnje.

Ustavi se in prišel boš!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem