writing-img

za boljše seme

clock-img

08.06.2007, 20:06

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

ojla, partnerjeva sperma je bolj komsi-komsa.     Bi mi povedale, kaj naj je (vitamini, dodatki ...) da bi to mal zboljšali?

clock-img

09.06.2007, 02:07

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Ojla!
Pravijo, da je dobro Vitamin E, Q10 in cink. Moj dragi pije samo vitamin E, kar mu je priporočil tudi androlog. Pravijo pa , da sta tudi Q10 in cink dobra za plavalčke. Pa srečno.

clock-img

09.06.2007, 06:24

clock-img

Anonimen

Jest jih mora vsaj 3 mesece. Pa alkohol in cigarete so prepovedane ali pa jih naj vsaj zmanjša na minimum. Tudi vitamin C je priporočljiv. Nekateri jemljejo še maco. V isklanik vnesi maca, pa boš sigurno našla, kaj to je. Tudi slabo seme ali slab spermiogram lahko vneseš v iskalnik in boš mogoče še kaj našla

clock-img

09.06.2007, 18:27

clock-img

florita

pencil-img

331

kje pa je vitamin E? A obstaja kakšen poseben dodtek na tržiču?

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

clock-img

09.06.2007, 21:57

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hm, moj mož je jemal vitamin C, koencimQ10 in cink. Ne vem, če je kej pomagalo, ampak sem res potem zanosila...Midva verjameva, da je pomagalouser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

12.06.2007, 11:57

clock-img

Ozone

pencil-img

116

Na enem od nemško govorečih forumov sem ravno te dni zasledila, pogovore na to temo, in sicer se omenjajo tablete, ki naj bi izboljševale spermo: Orthomol Fertil (http://www.orthomol.de/Produkte/Fertil/), ki se jih lahko naroči tudi po inetrnetu. Vsebuje pa več ali manj to kar punce že zgoraj omenjajo.

LP
Ozone

clock-img

13.06.2007, 08:47

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Vitamin E, Q10 in cink

In katere tablete priporočate oz. jih jemljejo vaši moški? Danes sem videla v trgovini šumeče tablete ARC Q10+. Jih katera pozna?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem