writing-img

za grickat

clock-img

25.10.2007, 10:03

clock-img

Anonimen

Če bo katera kdaj delala kaj za grickat pred tv ali prihod obiskov, sme včeraj sprobala tale recept in je res odličen http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9545

Uporabiš pa lahko sezam, mak, laneno seme, mezgo pelatov, origano, sir, grobo mleto sol.......

mmmmmmm pa cela bajta je tako dišala po vinuuser posted image , vendar ko se spečejo, ni nič čutit vina

clock-img

25.10.2007, 10:06

clock-img

Anonimen

Hvala za idejo,jo bom izkoristila za bližajoče,pa ne te one druge,praznikeuser posted image user posted image

clock-img

25.10.2007, 10:12

clock-img

Anonimen

Če še katera pozna kak recept za grickalice, prosim natipkajteuser posted image

jaz sme včasih listnato tetso razvaljala na tanko, narezala na male trakove, namazala z jajčkom in potem posula ali s sezamom ali z sirom. so tudi dobri, samo če so sveži, na drug dan je listanto testo že mehko, ap mi potem več ni všeč. Tele palčke pa še drug dan ful hrustajouser posted image user posted image

clock-img

25.10.2007, 10:17

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Že sprintano. Za vikend pa bo še narejeno. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

25.10.2007, 11:25

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Jaz  včasih listnato testo razvaljam na tanko,ga razrežem na trakove,jih premažem z jajcem in posipam z sezamom. In jih pečem 15 minut pri 200 stopinjah. Odlično,hitro narejeno.

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem