writing-img

za na balkon

clock-img

07.03.2007, 20:18

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

A ste kej nasadile ali nasejala, v februarju da bo maja godno za na balkon? Kaj pa?

Jaz bi nekaj če nisem prepozna, pa ne vem kaj, A bi vodenke?
Pelargonije verjetno lahka sam podtaknjence kupim a ne? Nekaj bi nasejala, kaj priporočate

clock-img

07.03.2007, 22:49

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Oj

Midva imava ( ups, sedaj smo trijeuser posted image ) torej imamo na balkonu že dve leti jagode v teglih in moram reči, da je zadetek v polno. Sicer jih je treba zalivat, ampak rastejo v polno. Vsak ki pride, se najprej čudi, nato pa se mu cedijo sline po svežih, rdečih jagodah.

clock-img

08.03.2007, 16:18

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Ja user posted image user posted image  ni slaba ideja

Kdaj pa jih moram nasadit? Že sedaj jih bom kar iz maminega vrta prestavla na mestni balkon

clock-img

08.03.2007, 16:29

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Mi smo že jeseni nasadili čebulice tulipanov. Zdaj prav lepo že poganjajo. Upam, da bodo tudi lepo cveteli.

clock-img

08.03.2007, 18:12

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Tole z jagodami je pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Verjetno bom jaz za kakšen lonec tudi ukradla idejo user posted image

clock-img

09.03.2007, 09:13

clock-img

Anonimen

Uf jaz vedno bršljanke na balkon posadim,lanske še niti pospravila nisem,ker so vseskoz nekaj cvetele,tudi sedaj,ampak zelo revno,zato jih bom,kar ven vrgla.Moram podrezat mojo prijateljico,da vpraša za ime njenih balkonskih rož.So mesnatih listov,drobno in bujno cvetijo in so trdožive,vstrajajo tako na soncu,kot v senci.

Nakj za oko!!Pri meni nikoli ne bo takouser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil neva6 -- 9.3.2007 9:18:16 >

clock-img

09.03.2007, 09:25

clock-img

Anonimen

Pa še:
user posted image

clock-img

11.03.2007, 22:07

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

IZVIRNO SPOROČILO: Zvončica in Peterpan

Oj

Midva imava ( ups, sedaj smo trijeuser posted image ) torej imamo na balkonu že dve leti jagode v teglih in moram reči, da je zadetek v polno. Sicer jih je treba zalivat, ampak rastejo v polno. Vsak ki pride, se najprej čudi, nato pa se mu cedijo sline po svežih, rdečih jagodah.

A so to kakšne posebne sorte???? 

clock-img

12.03.2007, 12:27

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Pa še:
user posted image

Moj balkon ;) Še več idej najdete na http://www.zaljubljena23.com/galerija/index.php (administrator)

Neva, surfinije potrebujejo res veliko časa, da  skrbiš za njih, tako da sem jih jaz imela samo 2x, lani sme imela še samo2 koriti, ker enostavno nimam več toliko časa, da bi ga namenila surfinijam. Vsak dan jim treba odstranjevati odcvetele cvetove, redno zalivanje (veliko), dognojevanje, pa najbolj je, da so bolj pod streho, saj jih dež zelo uniči in potrebujejo kar nekaj časa, da postanejo nazaj lepe. Res so lepe rožice, ampak moraš jim nameniti veliko časa

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem