writing-img

za nosečnice in dojenčke - oblačila in pripomočki

clock-img

21.06.2005, 09:33

clock-img

Talči

pencil-img

446

Ker zmeraj sprašujete, kje kaj kupiti, tu je še ena od možnosti:

http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/at/-/EUR/TdAtBrowseCatalog-Start;sid=Y10-cc3RMoc-eo9m3C00Fc5BKUUxWGBVmYE=?CategoryName=phase_4

Imajo zelo kvalitetne stvari. Težava je edino ta, da je treba naročiti in da pošiljajo samo v Avstriji. Če poznate koga ali pa če vam pošljejo na pošto, tudi gre. Jaz sem tu redna stranka.
Vsak teden pa imajo druge stvari v ponudbi. Razen tega najdete to, kar je v trenutnem tednu v ponudbi tudi v njihovih trgovinah (Eduscho in Tchibo) - tam, kjer prodajajo kavo. Trgovina je v Lipnici, v Seiersbergu, v Schopping Center West (pri Ikei) kar nekaj jih je v Grazu itd.

LP
Talči

clock-img

21.06.2005, 16:24

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jst tud v Eduschu vedno neki kupim, vsaj kakšno malenkost. Glede cunj za nosečke... ne vem, zoprno je, ker je vse zapakirano in se ne da probat. majo pa res zdej poceni akcijo poletnih hlač in kavbojk, za 17.99 evrov.

clock-img

21.06.2005, 18:36

clock-img

Anonimen

To je res vse zapakirano? Se da vsaj narazen vzet in malo premerit, če se že probat ne da? Oz. so vsaj številke normalno označene?

clock-img

22.06.2005, 09:04

clock-img

Talči

pencil-img

446

Vse številke so normalno označene. Če pa v trgovini rečeš, da bi rada pomerila, ti tudi odprejo. NImajo sicer kabine, jaz sem si enkrat preko svojih hlač vlekla ene druge hlače in sem jih potem kupila, pa mi ni žal. Jakne, majice itd. pa tako ni problem. Približno na oceno tudi vsaka ve, kakšno velikost nosi.
LP

clock-img

22.06.2005, 10:08

clock-img

Anonimen

Hvala, Talči. MEni so tiste 3/4 svetle hlače full všeč in upam, da jih bom dobila.

clock-img

22.06.2005, 15:26

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Someone, jst tud! :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem