writing-img

za obiske

clock-img

04.02.2012, 09:11

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

ponavadi sem polna idej, tokrat... ne. rabim neki za v roko in kar mi ne bo treba sproti pripravljat... ne narezek, ne tatarca, ne kanapejev oz. obloženih kruhkov, sendvičev, ... Pa še neki sladkega za zraven, ker se že sama sebi zdim da se stalno ponavljam s sladicami. hvala! user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

04.02.2012, 09:44

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Jaz sem zdaj 2 dni take muffiinčke delala http://www.taste.com.au/recipes/20340/butterfly+cupcakes

sicer recept za muufine lahk vzameš svoj. Enkrat sem spodaj dala jagodno maso (zmrznejen jagode ali maline pokuhaš s sladkorjem in zmiksaš) gor pa vanilijevo kremo, Drugič se mi ni dalo, pa sem jih spodaj samo z nutelo namazalo in gor vanilijevo kremo.

Ostala hrana za v roke, ki jo mi prakticiramo ob zimskem RD za malega.
-Pečene perutničke (v marinado jih dam že zjutraj, ko obiski pridejo pa vržem v pečico), samo jih narežem na batke oz na 3 dele.
-Rebrca- jih grem kupit kar v mercator- ker so vsem tam najlubša.

Zadnjič sem prvič delala hard shell tacose, so nam bili zelo všeč, tak da jih bom v prihodnosti tudi v finger food uvrstilauser posted image .

Mogoče še tu kaka ideja https://www.google.com/search?q=finger+food&hl=sl&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=JPAsT8mBD9CdOsK_iZwO&sqi=2&ved=0CDYQsAQ&biw=1440&bih=730

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12725

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 4.2.2012 9:49:51 >

clock-img

04.02.2012, 09:51

clock-img

SMT3

pencil-img

632

Tele *kruhke* narediuser posted image  S šunko,sirom,zelenjavne,s pršutom,s tuno,....user posted image

user posted image

clock-img

04.02.2012, 09:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.02.2012, 11:59

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

evo, je vd mož odločil, da bomo meli kar tortilla chips in 4 omake - salso rojo, nacho, guacamole in... neka zadeva s kislo smetano (salsa santamaria?). guacamole in tole zadnjo bom packala sama. Za sladico bojo pa karamelizirane hruške v omaki iz dveh čokolad user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

04.02.2012, 20:12

clock-img

SMT3

pencil-img

632

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

evo, je vd mož odločil, da bomo meli kar tortilla chips in 4 omake - salso rojo, nacho, guacamole in... neka zadeva s kislo smetano (salsa santamaria?). guacamole in tole zadnjo bom packala sama. Za sladico bojo pa karamelizirane hruške v omaki iz dveh čokolad user posted image

Superuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem