cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

za ribicoPR ali če katera ve

clock-img

31.03.2005, 10:36

clock-img

Sara3

pencil-img

545

pozdravljene,

v albumu od ribice sem videla fulll luškane črke, pa me zanima kakšeni modelčki so to. Sem že gledala za kakšne take modelčke tukaj pri nas na :morje:, ampak je vse bolj bogo. Rada pa bi naredila črke luškanih oblik in prave velikosti (cca. 10cm).

Hvala za pomoč :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

31.03.2005, 12:18

clock-img

Anonimen

Mislim, da jih v LJ Pri levčku dobiš. Kalupi iz plastike, v katere vliješ gibs. Jaz sem jih enkrat kupovala...smo v šoli nekaj rabili.

clock-img

31.03.2005, 12:29

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Ja v LJ v Levčku (v BTC) jih dobiš, pa v City parku je tud ena taka trgovina, pa v Prometeju (pri RTV-ju) in v Antusu (na Čopovi). Ne vem od kod si :zmeden:

clock-img

31.03.2005, 12:46

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Si šla pogledat v Luciji v TPC?
Tam je ena taka trgovina in imajo full dosti izbire teh umetniških pripomočkov, samo se trenutno ne spomnim imena.:ups:
LP,
Sibil

clock-img

31.03.2005, 12:52

clock-img

Anonimen

Moji kalupi so bili kupljeni v Antutsu od EberhardFaberja, velike pa niso 10cm.

clock-img

31.03.2005, 13:17

clock-img

Sara3

pencil-img

545

Ja sem iz Portoroža in pri nas je res malo takšnih trgovin. V TPC v Luciji je ena , sam nimajo takšne (so malček grše črke :(). Ko se bom kaj odpravljala v LJ, bo šla pogledat. Je v Lj 1000x več izbire kot na obali.

Hvala vsem za pomoč. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Lp,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem